zarek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bir anım olacak ama anlatacağım artık, sevdicekle sahilde yürünmekteyken karşıdan yüzünde gülümsemesiyle yaşlıca bir adam gelir, yanında bir köpek ve elinde köpeğin tasmasıyla. sevdicek köpeği sevmek ister, ben ya kızım elleme boşver pis hayvanı diye karşı çıkarım, netekim dinlemez, köpeği sevmeye başlar. yaşlıca adamla sohbet açılır ister istemez. köpeğin cinsiydi, şuydu, buydu, derken, sevdicekle benim yaşımızı, nerede okuduğumuzu sorar. cevabı aldıktan sonra bir ara duraksar, gözleri dolar, sesi titreyerek: "gençler, benim de sizin yaşlarınızda iki kızım vardı, bu köpek 17 ağustosta enkazın altından çıktı, kızlarımı o enkazda kaybettim. onlardan bana kalan tek hatıra. o yüzden ona gerçekten kızım gibi bakıyorum". ışte "köpeğe insan muamelesi yapmak" bazen de böyle birşeydir.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 olamaz yaa..cok kotu biseyyy..:-([signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 oha tüylerim diken diken oldu ya[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 üzücü. ne denebilir ki.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 =/. olur öyle lafi bu gibi durumlarda cok uyuyor. yapilacak birsey yok üzülmekten baska ne yazik ki. doganin kurali bu.[signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yatıp kalkıp halimize şükretmek sapıtmamak lazım. ızdıraplı anılarla dolu ne hayatlar var ya :([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 @whiskey: +1[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuef Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 okurken ağladım :( neler var hayatta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar