oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: epoxx, 03 Aralık 2005 11:15 tarihinde demiş ki: ya ben olayi daha bi acikliyim ben kizla gidipte muhabbet kurmadim ilk basta konusmadim bile iste erkek arkadasi oldugu icin kiz kendi geldi yok sahan izlermisin yok ne musizk dinlersin yok gel bi seyler icelim yok yemege gidelim ok gel yardim et ben de 1 ay felan idare ettim. He evet super olur seklinde cevaplar felan verdim hatta hastaydim evine corba icmeye bile davet etti gitmedim!!!! yani bana gelipte ahlak dersi vermeyin hatun pesimden kostu iste kisaca bunun ustune gittim soyledim yoksa benimde pek takicagim yok. Ustune ne kizin dinledigi muziklerden hoslaniyorum ne izlediklerinden sadece kiz cok hosuma gidiyordu tavirlari felan dayanamiyordum ki ben kiza hoslandigimi soyledigimdede farkindaydim. Yani ben o kadar sey degilim hikayeyi anlatrken tam anlatsaydin sende... bz nerden bilelim kizin snn pesinden kostugunu.. muneccimmiyiz pls..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epoxx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 valla onemide yoktu hikayenin sadece ne yapmam gerektigini sorumustum yani soyle ilginc bi oneri bekliyordum yaratici :) kesik peynir kokusu konusuna gelince etrafimdaki yasi gecmis hatunlar tarafindanda uyarilmistim ama iste insan dayanamiyor :) neyse onu birakinda bana yaratici bi iki fikir soyleyin oyle tokat at git konus felan gibi olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bnce takmamaktan daha mantikli ve yaratici bi fikir yok.. tabi sen bilin..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar