sedron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 eziq charımda var 70 kastığım sharımda var party pls demedim ben daha her şey güllük gülistanlık gidiyo parti kesiyo çatır çatır sonra adam geliyo diyolaglar aşağıda örneklenmiştir -habla espaneol -no rusian english turkish pls -guya niote pabelo -I dont understand espanol -pary pls -:) dolu canım yer olursa alırım -kick 1 -nothing -63 olcam aga %5 lazım -kusura bakma -ananı .... -peki clan liderin'i arıcam şimdi -aga al be -sie -ananı ... ks başlar stop atack herif parti kurar ksye başlar %99,60 da exp 1600 2000 civarı olur ben küfrederim küfrederim küfrederim -
traxes Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu nasıl iş. adamın levele ihtiyacı var ve bazı yaratıkları kesmek için partiye ihtiyaç vardır. cimrilik yapmayalım. adamı partiye alsan ne olur. exp mi düşer yooo. sadece gıcıklıgına almıyorsun işte. ben de partiye almayanlara gıcık oluyorum (almaya imkaı varken ) seni kınıyorum (kın kın kın)
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bende AGA lafna uyuzum[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bunun uslubu parti baskanın yanına gıdersın seekıng acarsın zaten yer olursa alır adam demii yanii[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Erhannn, 01 Aralık 2005 14:39 tarihinde demiş ki: debufandhela aqa naber aqaaaa aqaaa aqaa :D:D:D:D aQa lafına gıcığım ypk AGA lafına var :D[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Aga ve kanka lafından nefter ediyorumm
DarkReIgn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Aga party pls, AGA clan pls :P, aga item pls[signature][hline] Server: OlympiA Charname: :DevilMaN: Irk: En YeşilinDen Job: WrrioRum oLm Lvl: 2x cLan: bu lvl'de ne cLani ya o.O Np:100(Miss gibi tertemiz xD ) DN: Bu Serverin Sonu Nasil oLcek Acaba
sedron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 [spo1=cevabı aşada] said: traxes, 01 Aralık 2005 14:32 tarihinde demiş ki: bu nasıl iş. adamın levele ihtiyacı var ve bazı yaratıkları kesmek için partiye ihtiyaç vardır. cimrilik yapmayalım. adamı partiye alsan ne olur. exp mi düşer yooo. sadece gıcıklıgına almıyorsun işte. ben de partiye almayanlara gıcık oluyorum (almaya imkaı varken ) seni kınıyorum (kın kın kın) [/spo] Sekiz kişilik partide kimi atıcam da alıcam dikkatli okusan adamlar zaten -at birini -şunu at gibi laflar sölüyolar bazen danışıklı olarak bir kankamı atıp bunu alıyorum atack bittiğinde kısa bir süre bunu atıp arkadaşımı alıyorum sonrada onla felsefe yapıyorum ama çözüm olmuyo anlamıyo çünkü kendi atıldığı zaman küfretmeye başlıyo denemediğim şey kalmadı 3 adama mute koydurdum elime bişi geçmedi sen beni kınıyosun ama ben seni 8 kişilik partide anca apos un yerine geçersen alabilirm Kaç exp veriyosun bu arada
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 benımde aslında bir sürü sinir edicek şeyler söyleniyo mesela şu adam toplamış milleti sanki clan bi exp partysi ya sıradan bi party yer oldugu halde adam diyorum alırmısın die.. bana ıwı kaç dio diorum bu sekk aç dio :D kendisine baksan ezik kalkmış soruyo işte buna uyuz oluyorum ezik oldugu halde gelipte böyle yapmaları..[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :(
ozmo67 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 aga baba kelimelerine bende gıcık oluyorum.diyesim geliyor. anneni tanımam ama sıkıyorum işte nereye kadar buaralar zaten stres yapmaya başladı.stres atacaz sözde.inarmsınız bazen clavyeyi yumrukluyorum..[signature][hline]
vktk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 keşke 70 shar kasacağına char kassaydın..[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel Clan: Wearehistory ** --------- Lvl: 63 ** 5x Class: Berserker Hero ** Troll Warrior Nation: Karus ** Horde Server: Diez ** Bloodsclap
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: DeBuffAndHeal, 01 Aralık 2005 14:37 tarihinde demiş ki: Bende AGA lafna uyuzum me too
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yahu hiç bir zaman hiç kimseden party istemedim. Lvl 1 kenden 67kende. Kasanların yanına gittim saatlerce bekledim aldılarsa aldılar. Yer var mı sorusunu bile sormadım.Orada oturdum öylece. Olmadı kendi partimi kurdu. Ayrıca partiye ihtiyacı var lafı da yalan. Herkes solo birşeyler kesebilir. PArtiler doluysa ve halen yer bulamadıysam düşük lvldeyken gidip ash knight kestim uruk hai kestim bişi buldum kescek yani. Önemli olan ağlayıp zırlamamak. Bunun oyun olduğunu unutmayıp amaca ulaşmak için kendi kafanı kullanıp birilerine yalvarmamak. Bunu şimdi lvlim yüksek diye demiyorum. DÜşük lvlkende böyleydi ve böyle olmaya devam edecek. Israrcılık en nefret ettiğim şeydir. Yalvarmak ise bir başka nefret ettiğim şey...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
dereque Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Hadi canım.. Apos lara gelip party plz dien sen diilmiydin ? xD[signature][hline]LeveL 66 Karus Warrior 195k NPs
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: dereque, 01 Aralık 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Hadi canım.. Apos lara gelip party plz dien sen diilmiydin ? xD Ahahahha...Ahahaha. Oraya lvl 66 yazmışsın itiraf et bakalım o lvllerinde ne kadar emeğim var bi de bakem....:D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
dereque Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hehehe.. Çok xD[signature][hline]LeveL 66 Karus Warrior 195k NPs
PuMa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 adamın ihtiyacı varsa yardım edeceksin sizde milletten bi zamanlar party dileniyodunuz onlar sizi aldı siz'de onları alın bi'de insanlık yapın!!!:):D
PuMa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 adamın ihtiyacı varsa yardım edeceksin sizde milletten bi zamanlar party dileniyodunuz onlar sizi aldı siz'de onları alın bi'de insanlık yapın!!!:):D
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 olimpiadayım lvl 1 den 20 ye kadar kendim bulcan kestim 20 den 30 a kadar dusc orc fln kestim kendi başıma 35 e kadar saber tooth smildon kestim tek başıma.35 ten 43 e kadar fln lard orc kestim yine tek başıma sonra 45 e kadar fln uruk hai kestim 45 ten 50 ye kadar ash knight ve lamia kestim yine solo tonlarca mana pot hp pot harcadım.51 im şu charla bi kere bile birinden gidip party istemedim ve party pls lafını kullanmadım belki çok az bi süreliğine ne bilim smildon fln partysine girmişimdir onuda kendim isteyerek deil clan istedi diye girdim hiç sevmem başkasından party istemeyi yada party ye girmeyi ennn güzeli solo takılmak 60 a kadarda solo takılırım ben ya party lideri olurum yada party ye girmem ben walla...[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : yok clan mlan aq çigen dolu bütün clanlar Level : 51 Nps : 3*** Job : Hunter
Öne çıkan mesajlar