Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 arkadaşlar ares de 1920 heallerım war.45 lvl.olympiada kasacaktım fakat heryer kosper.aresde kasayım dedim en iisi.ama hiç çevrem yoq aresde.1920 heallerım yardım edebilecek olanlar lütfen bana ulaşsın[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hiç olmassa biri 10 m wersin de reskill yapayım :([signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 @Cr0w292 kimsenin 45 lvlken çevresi oLmaz hazırcıLığı bırak..eğer para pLs item pLS party pLS yapıcaksan TIK.
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 peki.. Sen buLunduğun serverı söyle yanına bi adam yollucam 100m vericeksin saçmalamayı bırak
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 la bi bekleyin bi master olam hepinize yardım edecem:D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 emreye katılıyorum...öyle her 45 adama 10 mil veya 100 mil verirseler....ne para kalır ne de item...[signature][hline]nick:VicT0rY__j lvl:5x nat:karus server:ARES np:4***
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Zaten benim anlamadığım nokta niye insanların birbirinden para yada onu bunu alması. Bu gerçek hayat değil ki kimse aç çıplak değil ki. Oyun bu. Kendin kasacaksın kazanacaksın. Farming yapmanın zevkini tadacaksın. Lvlinin gücüne göre farming yapacaksın. En dandik lvldeki adam bile abyssde worm kesebilir çıkacak gemleri serverine göre 1-2 milyona satar. Yani bu arkadaş istediği 10 milyonu 2 saatlik bir abyss farmingiyle çözmek yerine burada plz para versenize şeklinde çözmeye çalışıyor. HAlbuki beleş para yerine kasarak o parayı kazansa hem oyunu oynamış olacak hem sorununu çözecek. İnsanları görüyorum oyunda mal mal dolanıyorlar.Hiç bişey kasmadan sonra para item diyolar. Yahu gidip 2-3 saat farm kassanız dilenciliğe gerek kalmaz.Çok zengin olmazsınız ama zaruri ihtiyaçlarınızı karşılarsınız oyunun npcleri sizi aç bırakmaz yeter ki siz kasın dilenmek yerine...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sen lvl 45 te healer olarak kal sonra git boss partylerine gir disband yap iteme :P en az 100 milyon war :D
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ondan sonra kutuyu actiginda karsinda 100 milyonluk soul pot görürse nolur ?[signature][hline]IHaveAGudGunBaba bende +6 gigayla 61 lvlde talos kesmistim inanmayanlar inanmamaya devam etsin cünkü SS gösteremem su an lvlim ne 61 ne de +6 gigam var :(
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 deniz kardeş bulmuşken sorayım bosslarda 10 da sıfır çektiğin oldumu hiç[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya arkadaşlar ben bera da oynuyordu.ares e geçtim.lvl 45 de buffer ım.kimse party ye almıyor.960 buff oldugu icin.1920 healler olsam hadi belki.reskill parası bile yoq.cok mu şey istiyorum da ayıp diyorsunuz.ya hiçbirşey olmasa belki bi arkadaşlık ortamım olur diye post attım.ares dekilere.duyarlı cıkan olmadı.saygı duyuyorum[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ayrıca şimdiye kadar kimseye aga party plz item pleaaseeee demedim.forum ne için emre? paylaşım için degilmi.bana yardımcı olacak we oyunda birlikte olabileceim bi kaç kişi aramıştım o kadar.[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 warmı 10 m werebilecek reskill we restat yapacam.ondan sonra başımın çagresine bakmaya çalışırım zaten[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
Korku Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: bilinc, 30 Kasım 2005 21:22 tarihinde demiş ki: Zaten benim anlamadığım nokta niye insanların birbirinden para yada onu bunu alması. Bu gerçek hayat değil ki kimse aç çıplak değil ki. Oyun bu. Kendin kasacaksın kazanacaksın. Farming yapmanın zevkini tadacaksın. Lvlinin gücüne göre farming yapacaksın. En dandik lvldeki adam bile abyssde worm kesebilir çıkacak gemleri serverine göre 1-2 milyona satar. Yani bu arkadaş istediği 10 milyonu 2 saatlik bir abyss farmingiyle çözmek yerine burada plz para versenize şeklinde çözmeye çalışıyor. HAlbuki beleş para yerine kasarak o parayı kazansa hem oyunu oynamış olacak hem sorununu çözecek. İnsanları görüyorum oyunda mal mal dolanıyorlar.Hiç bişey kasmadan sonra para item diyolar. Yahu gidip 2-3 saat farm kassanız dilenciliğe gerek kalmaz.Çok zengin olmazsınız ama zaruri ihtiyaçlarınızı karşılarsınız oyunun npcleri sizi aç bırakmaz yeter ki siz kasın dilenmek yerine... Canım kardeşim aresde ben para problemi çekmedim ama yeni serverda oyayım dedim dediğin gibi abyss gittim ama 8 saatde 3 abyss çıkarabildim!!! Sen uzun zamandır abyss gitmiyon herhalde bir gitte abyss alabilecenmi oo kosperlerden.!Adamlar nokto nokta dızlmış xD
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Yeni server konusunda daha server açılmadan 5-6 gün önce görüş belirttim zaten. Sakın o serverde oynamayın dupe macro KOPS vs her tür illegalitenin doruk noktası olacak nefret edeceksiniz 3 gün sonra diye...Ama aresde gayet abyssde farm yapabilirsin. Aresde abyss KOSP userlar hergün 10 ar 20 şer banlanıyor. O yüzden bir sıkıntı yok.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 madem kimse yardım etmiyor ben edeyim (bilinc kızma lütfen ben de aynı merhalelerden geçtim.) sana 2 kukry vericem biri +5 diğeri +4 onları sat 15 mil. in olur. nick: _fightclubberman_[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 cok teşkrler arkadaşım.nerdesin.söyle gelim yanına hemen?[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Theridone neredesin abi söyledde yatıcam şimdi.bidaha bulamam da seni :([signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yoqmu 10 m werebilecek.ya diyosunuz 3 saat farm yap abyss de falan.ama zaten sabah 8 akşam 6 okulum war.ewe geliom yoq ders yoq yemek.ne kalıo ki 3 saat int. prest le abyss kasayım.anlayan warmı beni[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 aga eslanta girecem de 17 k pls :D a.k 17 k yok da ne mok yemeye girion eslanta :D
PuMa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya bu server ii degil ilk acıldıgında herkes worm kesiodu hiç yaratık kalmamıstı
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Virgin_Mary, 30 Kasım 2005 21:26 tarihinde demiş ki: sen lvl 45 te healer olarak kal sonra git boss partylerine gir disband yap iteme :P en az 100 milyon war :D senin oyundaki adın neydi ? ? ? ? ? yanlışıkla party e almıyalım ^^
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 agdsfhafhaj _DaRkCroW_ NİCK İM DÜN GİRDİM İLK Bİ boss party ye.Sacred clanının.adam dedi tamam dark ne cıkarsa senin :D.crystal belt cıktı.dispand etmedim.yalan oldu yine.herkes uçtu :Dehuheuhueh saglık olsun :D[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ehüeühehüe adamlar 1 haftada 50 oluyo (tabi kosp varmı yokmu bilemicem kosplar 1 günde oluyo) yani 45 çok büyük bi rakam diil[signature][hline]
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 healler da lvl fazla önemli diil.(pk dışında tabi) 1920 heal olması yeterli.onun için 45 de olsa farketmes 60 da olsa.ya hala yanıom.gösümün önünde crystal belt cıktı :D.gerçi fazla pahalı diilmiş ama.cset dizmeme yeterdi.[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
Öne çıkan mesajlar