Sulusepken Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Neden server kapali kay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 basligi biraz daha uzatsaydin, kisa olmus... garbage a döndü burasi...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Belirli aralıklarla bug düzeltme yenilik ekleme ve bakım amacıyla serverlar kapatılır şu anda 1.64 patchi serverlara konuyor düzenli takpi etmek için www.camelotherald.com u takip etmeni tavsiye ediyorum[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ve ne zaman biter işleri...[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... freddy12, 04 July 2003 04:52 tarihinde demiş ki: abı soel enrden alacam untum ben ya .) İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 before noon[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 hm sanırım oldu, şuan update ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ulan yinemi gitti...[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... freddy12, 04 July 2003 04:52 tarihinde demiş ki: abı soel enrden alacam untum ben ya .) İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 şimdi hepsi birden gidiyo galiba 10daqqa sora şutlanacan ona göre haaa çık lem oyundan babanın hiberniasımı savaşırken server kapanıp ölürsen karışmam diye mesaj geldi baktım sitesine bazı oklama hede hödösünü ve critical ıstıraykları bladeturnle bloklamayımı kaldırcaklarmış öle bişey... fazla uzun sürmiycei yazıo[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 edit: Konu başlığı kısaltılmıştır ...[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hmmm benim başlıkta aşaada çok yer kaplıo "ötmüyo bu" diye kısaltılable gerekiyosa[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar