deftonez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 arkadaslar oooo nee yaa??1.5haftadır knightonline oynamıyorum.Pk yapmayı özlemişim dedim.gittim cz ye scroolarımı bastım.oda nee direk macrolar yerleşmiş hemen.bu duruma cok sinir oldum..zaten CAPE BUG var cypherda + kosp eklenince iyice kötü duruma geliyoruz.Lutfen;ko yetkilerine! ne b.k yerseniz yiyin ama bir care bulun.[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng LVL :60 Job :Shadow Vain Clan :NeverDown
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Cyper OLympıya Beramus hepsi cacık serverlar bişey çıkmaz bunlardan...[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D
AKI Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bugun bı bakınam dedim arkadasın charı ıle cyphera aynen bende czye gıttım scrolları bastım towndan adımımı attım direk yerdeyım :) adım attıgın yerde macrocu var ak[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom
Usko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: ChALLeNgE, 03 Aralık 2005 03:38 tarihinde demiş ki: Cyper OLympıya Beramus hepsi cacık serverlar bişey çıkmaz bunlardan... sensin cacık :D oynamadığınız serverlara bok atmayın. Unutmayın her yerde şerefsiz çıkar. Millete kızıyorsunuz, 2 türke sinirlenip tüm türkleri aynı kefeye koyuyosunuz diye. savunmayı biliyorsunuz. Ne farkın kaldı ? Bencede Diez, ares, xigenon noob serverları. Oralardada arklarım var troll wariorde makroya bırakan adamlar var. Ne yani şimdi Diez, ares, xigenon cacık servermı oldu?[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue full item 500 YTL. Detaylar icin tıklayın!!
Usko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 paticik e neden takılıyorsun? Burayada eziği geliyo noobu geliyo (fazlasıyla) aptal aptal linkler verende oluyo, keyloger koyanlarınddan tutda trojan sokmaya çalışanları saymasak bile. Küfür edenler, hakaret edenler yada bizi kışkırtmaya çalışanlar var. Ozaman paticik cacık ya aslında düşündümde. Dünyada bu kadar şerefsizlik varken yaşanmaz beee! *!Silahını arar*[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue full item 500 YTL. Detaylar icin tıklayın!!
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Usko, 03 Aralık 2005 05:00 tarihinde demiş ki: paticik e neden takılıyorsun? Burayada eziği geliyo noobu geliyo (fazlasıyla) Murtaza paticik +60 mı ? Sitede Heralde pk yapmak,Boss kesmek icin girmiyon.Millet burda oyunu tartisiyo.[signature][hline]now kasing.. s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 BirKnightOnlineHatası[signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:---- LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 18xxxx (SOLD_OUT) deftonez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 tamam.ko hatasi ama bunlar düzeltilebilir.GM dedigimiz grandmasterlar ne işe yarıyor?????? -inşallah burdan duyarlar bizi ama nereyeeee[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng LVL :60 Job :Shadow Vain Clan :NeverDown JacquieS_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 walla bende areste qorduım humandı adamı kescem yakalamısım ...siz kosa kosa ok atıo durdum kes dedım .... actım pm yi adama söle dedim : Ben: kardes ayıpdeilmi yaptıqın o:nie ayıp olsunkı Ben:nasıl nıe ayıp olsun senın yaptıqın emekhırsızlıqı delıkanlıysan normal oynasana o:eeee benım kospumdan sende yararlanıosun Ben:ulen ne yaralancam 12npyemı kaldık lawuk o: bı ara towna qelde esnle konusalım Ben:hadı len senle ne işim olur uza pis kospcu.. :D dedım we giitim İlk defa czde kosp kurmus bı eleman qordum qercekten sasırdım Gmler bunları qormumu merak eetım hatta Gm yedepm atım ama Yoktu :((((((([signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: ---- Character : Pis buffer Lvl: Kıydılar qencecık Jacqıma :( np: 10k+ bet0n Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 pikas, _braveheart_ ve diğerer kosp kullanan o.ç na sesleniyorum. milyonlarca np kassanız ne olur kospla adam değilsiniz hiç bi saygınlık kazanamazsınız. yerinizi bilsem gelir kafanıza sıkarım!! Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1557710-cypher-cz/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 BirKnightOnlineHatası[signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:---- LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 18xxxx (SOLD_OUT)
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 tamam.ko hatasi ama bunlar düzeltilebilir.GM dedigimiz grandmasterlar ne işe yarıyor?????? -inşallah burdan duyarlar bizi ama nereyeeee[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng LVL :60 Job :Shadow Vain Clan :NeverDown
JacquieS_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 walla bende areste qorduım humandı adamı kescem yakalamısım ...siz kosa kosa ok atıo durdum kes dedım .... actım pm yi adama söle dedim : Ben: kardes ayıpdeilmi yaptıqın o:nie ayıp olsunkı Ben:nasıl nıe ayıp olsun senın yaptıqın emekhırsızlıqı delıkanlıysan normal oynasana o:eeee benım kospumdan sende yararlanıosun Ben:ulen ne yaralancam 12npyemı kaldık lawuk o: bı ara towna qelde esnle konusalım Ben:hadı len senle ne işim olur uza pis kospcu.. :D dedım we giitim İlk defa czde kosp kurmus bı eleman qordum qercekten sasırdım Gmler bunları qormumu merak eetım hatta Gm yedepm atım ama Yoktu :((((((([signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: ---- Character : Pis buffer Lvl: Kıydılar qencecık Jacqıma :( np: 10k+
bet0n Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 pikas, _braveheart_ ve diğerer kosp kullanan o.ç na sesleniyorum. milyonlarca np kassanız ne olur kospla adam değilsiniz hiç bi saygınlık kazanamazsınız. yerinizi bilsem gelir kafanıza sıkarım!!
Öne çıkan mesajlar