s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 failedloginnigserver(10061) toomanyuser lagvarmısizdeyavuz,ugur??? acababuadamdaki+8sharddüpemidir? ahbakyineksyaptı*bneler AMANTANRIMYİNEROOLBACKOLMUŞgittikastıgım%2 olmbuadamkospkullanıyo -00000adebuffatmasakınyoksasenibanlayabilir -nedenpekiarkadaşım -onuöldürdügüniçin -senisebepsizbanlatabilir.yadaiteminisildirebilir -LOL lanhüseyinDTdeniyimibiitemçıkarsadisbandet tamamabiederim olmbulagdaupg.yapılmazyakarsınitemi -abibuadamdashard+9varmış -gmedoma*senindeolsun -abibuapaçıksoygun -evetkocumnesandınburasıknightonlineparanvarsaoynarsın;) -selammustafabişeysorucam -buyur -yavbengoldpre.aldıparayıçektiamapre.olmadı -gmebisorhele -sordumamabizimbialakamızyokdiyobankailealakalıdiyo -lolsoguksuiçbibardak[signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:---- LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 18xxxx (SOLD_OUT)
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ayrık yazsaydın dha ii olurdu anladığım kadarıyla gene anlamsız ama komik bir topic XD[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:85k da kaldık level kasıyom Clan: Recruits
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 klavyende space yok heralde 1mok anlaşılmıor
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hahahahahhahahahaha koptumm :D:D:D harikasın dostum sabah sabah güldürdün[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
usher Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 çok zor okunuyo ya:D[signature][hline]server---:dies nick------:jakii specality:hunter lvl--------:5xx clan------: __sVc__ np-------:100 :p
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 klavyede space tuşu var gördünmü? oku anlayan anlar lafım sadece bu b*ktan oyuna[signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:---- LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 18xxxx (SOLD_OUT)
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: iamLight, 03 Aralık 2005 09:56 tarihinde demiş ki: ayrık yazsaydın dha ii olurdu anladığım kadarıyla gene anlamsız ama komik bir topic XD anlamsız deil anlayan anlar bu oyunun göremediginiz acı gerçekleri[signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:---- LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 18xxxx (SOLD_OUT)
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 debufff um elımde koll gıbı durandal var adam benden buff ıstıyo :hırrr en cok basıma gelen sey[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %77.11 DeaTH_STaRe
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 aga bana lvl atlatırmısın kardeş party pleasee s.a aga. aga s.a aga. aga clan + ? aga.aga assist oyunda mı aga 851 canıın war lvl 55 sin.seni banlatacam.ben oyundaki insanları silerim-:D:D yoq bende osuruk babanın teyyaresi shard plss ai insanlar lvl 60 olunca götü kalkıo.ama biliom sen cok iyi bi insansın. 5 dk sonra..- abi sende bana göre chitin weya mirage warmı? -wtf bu gibi şeylerle cok karşılaşıo insan[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs
Öne çıkan mesajlar