Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bu arada.clan ranking deki ilk 10 sıradaki clanları sürekli kontrol ediyorlar diye duymuştum.[signature][hline]nick=Fa1L3d server=olympia lvl=44.6 now(güncellenecek) job=mage ırk=human CLAN=Virüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Air_Wolf, 03 Aralık 2005 00:40 tarihinde demiş ki: erolcam kardeş hack yemiş olmayasın banlandıgın zaman şifreyi değiştirmezler cunku deiştiriyolar cnm benim beramusta 62 rogue vardı adı :Sacrifice: bi gün sabah girdim baktım invalid password diyodu sonra dedim hacklenmişim fln sonra knightonlineranking forumlarını dolaşırken bi başlık gördüm rol +3 ?!?! fln diye oraya bi baktım benim adam duruyo sonrada lvl 1 hali var GM lvl 1 e düşürüp statları 5fln yapmış... daha sonra yine beramusun ii mage lerinden FixeFixe ninde öyle olmuştu adamın charına girdim lvl 29 civcivi var ama master açık üstelik absoult bile açık... eğer 9999 gün ban yediysen bazen invalid diyo benim gibi :)[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : yok clan mlan aq çigen dolu bütün clanlar Level : 49 Nps : 2*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: erolcam, 03 Aralık 2005 00:32 tarihinde demiş ki: beyler bu gün koxp tarfından 65 lv karakterim patlatıldı herkezi burda uyarıyorum başka başına gelen varmmı delirecem ya gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: erolcam, 03 Aralık 2005 00:32 tarihinde demiş ki: beyler bu gün koxp tarfından 65 lv karakterim patlatıldı herkezi burda uyarıyorum başka başına gelen varmmı delirecem ya gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offffffff LOL!!! iyi olmuş :) bi de utanmadan yazıyosun koxp yüzünden karakterim gitti die. biz kerizmiyiz kasıyoz allahın salla[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) level:66 np:i am pk noob,just leveling :D server:ares durum:şubatın sonunda 70 olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: memmoo, 03 Aralık 2005 04:29 tarihinde demiş ki: kullanmasaydınız.legit oynuyan adamlara niye kullanmıyon malmısın diyolardı..lvl ve np alırkende zevke geliyodunuz.....şimdi niye haykırıyonuz ??? :D:D +1 Kullan kullan programı sonra da gel ağla banlandım diye. Oh süper olmuş inşallah açarlar charını ama lvl 1olarak[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dW_imp Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 beyler unutmayınki hiç bi illegal iş yapmamış olan adamlarda hack lenio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: dW_imp, 03 Aralık 2005 09:28 tarihinde demiş ki: beyler unutmayınki hiç bi illegal iş yapmamış olan adamlarda hack lenio... Legal oynayıp hacklenenlerin hepsi K2' nin eşşekliğinden hacklendi(Bilimum güvenlik açıkları). Legal oynayıp hacklenme ihtimalin %5 ise, bu tip programlar kullanıp hacklenme ihtimalin %99.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 oh oh iyi olmus kospsız kastım ben ve cok gerilerde kaldım.millet abyssde cıkartırken ben bi tane kesme fırsatı bile bulamadım duvardan cıkan oklar yuzunden.Hepinize cok iyi olmus yasasın kosp ![signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 36 Priest Karus np : 50 Clan : ResisTr Manner : 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar