Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

koxp yaktın beni okuyun sizde yanmayın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler bu gün koxp tarfından 65 lv karakterim patlatıldı herkezi burda uyarıyorum başka başına gelen varmmı delirecem ya gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offffffff
Mesaj tarihi:
İyi olmuş... Emeğine yazık dicem ama ne emeği... :|[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
ya herkez kulanıyo onlar niye gitmiyo benimi buldu bu ilk yoksa lv göremi hackliyorlar kafayı yiyecem bir çaresi varmı bunun şifreyi bile değiştirmişler
Mesaj tarihi:
erolcam kardeş hack yemiş olmayasın banlandıgın zaman şifreyi değiştirmezler cunku[signature][hline]server=diez
lvl=62 rogue
np=120k
Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce.....

Mesaj tarihi:
İbreti alem icin Lvl ve statları 1 e dusurseler daha iyi olurdu birisi ssleri koymustu keske herkese oyle yapsalarda durust oyuncular icin temiz bi oyun ortamı olussa boylece hileli charlarınızı actırmaya ugrasmazsınız belki
Mesaj tarihi:
yok koxp tarafından hacklendim adamlar oyunda karakteri satıyorlar marodonda şifreyi bile değiştirmişler bu işi nasıl çözecem ben şimdi ban yardım edin böle bişey başına gelen varmmı
Mesaj tarihi:
Sormayın abiler ya 66 lvl priestim gitti Diezde yanında 63 lvl yan charlar vardı.
Cypherda da 62 lvl roguem vardı onunda passı deişmiş hemde bugün oldu hepsi. İkisiylede KOXP kullanmıştım ID leride ayrıydı :(
Şerefsizler tuzak kurmuş bize kastırdılar kendi programlarıyla çaldılar şimdide satıyorlar sitede...
İşte bu da satış yaptıkları site :( http://www.cxnet.org/eshop/
Mesaj tarihi:
Oyun formatına diyecek hic bisey yok tek kelimeyle super ama guvenlik tek kelimeyle rezalet ne zaman neyin olucaganı asla kestiremezsin tam bi belirsizlik ve kaos hakim oyunda hakkınla hilesiz hurdasız bi emek veriyosun(cheat prog.kullanıp banlananlar sızlanmayı bıraksınlar)hoooopp birden butun emegin bosa gidebiliyo ve en kotusu bunun sebebini bilememem hack-dupe wipe-rollback yada bi gm isi olabilir su bi gercekki gm istedigi bi charı alıp istedigini yapabilir bunuda goz ardı etmeyelim guvenlik acısından bu kadar sorunlu bi oyunu bırakanların sayısındada artıs olması normal.Oyunu duzeltmek icin bisey yapmaya basladılar galiba(en azından belli serverlarda)ama cok gec kaldılar bence.Bu oyunu oynamak icin hala sebepleri olanları ve zevk alan arkadasları tebrik ediyorum
Mesaj tarihi:
O dediğin yüzsüzler için geçerli değil.Kosptan ban yemiş bi adamın genelde dediği ilk şey neden banladınız ne yaptımkiyle başlar gm senin .... diye devam eder
Mesaj tarihi:
62lvl charım ımı aldılar benimde az önce oynarken dc oldum oyuna tekrar girmeyi denedim şifre yanlış diyor :(
Kullanmayın bu bu programı adamları zengin ediyoruz hiç yoktan adamlar 62lvl char satıyolar nerden buluyolar bunları bizim gibi adamlara kastırıyolar sonrada alıyolar elimiziden charları :(
  • Yeni Oluştur...