erolcam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 beyler bu gün koxp tarfından 65 lv karakterim patlatıldı herkezi burda uyarıyorum başka başına gelen varmmı delirecem ya gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ha ha ha sadece gülüyorum koxp kullanıyosan haketmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozmo67 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ak2 meyvaları toplamaya başladı. benim arkadaşalrın charlarıda gitti 65 62 66 levelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 benim 6 gün oldu banlanalı ve hala bekliyorum chara tıklayınca dc oluyor[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 İyi olmuş... Emeğine yazık dicem ama ne emeği... :|[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozmo67 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kulandığı charlarda sitede satılığı cıkarılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolcam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya herkez kulanıyo onlar niye gitmiyo benimi buldu bu ilk yoksa lv göremi hackliyorlar kafayı yiyecem bir çaresi varmı bunun şifreyi bile değiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolcam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 admalr benimkinidemi satıyo yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 erolcam kardeş hack yemiş olmayasın banlandıgın zaman şifreyi değiştirmezler cunku[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 İbreti alem icin Lvl ve statları 1 e dusurseler daha iyi olurdu birisi ssleri koymustu keske herkese oyle yapsalarda durust oyuncular icin temiz bi oyun ortamı olussa boylece hileli charlarınızı actırmaya ugrasmazsınız belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolcam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yok koxp tarafından hacklendim adamlar oyunda karakteri satıyorlar marodonda şifreyi bile değiştirmişler bu işi nasıl çözecem ben şimdi ban yardım edin böle bişey başına gelen varmmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozmo67 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 olucağı buydu adam neden sana bedavadan versin. kullandırsın. kim kime bedava veriyorki ka2 versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahtsiz_Bedevi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sormayın abiler ya 66 lvl priestim gitti Diezde yanında 63 lvl yan charlar vardı. Cypherda da 62 lvl roguem vardı onunda passı deişmiş hemde bugün oldu hepsi. İkisiylede KOXP kullanmıştım ID leride ayrıydı :( Şerefsizler tuzak kurmuş bize kastırdılar kendi programlarıyla çaldılar şimdide satıyorlar sitede... İşte bu da satış yaptıkları site :( http://www.cxnet.org/eshop/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Senide kutup ayısı öpmüştür ucu koxp-kosp-macro kullananlara deyince niye feryat etmeye baslıyosunuzki normal(olması gereken)sonuc bu degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolcam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 demek admalar olayı çözmüş ben bu oyunu bırakıyorum onu kulanırsın hacklenirsin normal lv zaten kasamasın napayım böle oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahtsiz_Bedevi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yaktılar bizi çıra gibi, şerefsizler toplamda 4 tane charım gitti 3'ü aynı ID den. Lan kospa para vermediysek 24 saat elektirkte mi yakmadık beeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Oyun formatına diyecek hic bisey yok tek kelimeyle super ama guvenlik tek kelimeyle rezalet ne zaman neyin olucaganı asla kestiremezsin tam bi belirsizlik ve kaos hakim oyunda hakkınla hilesiz hurdasız bi emek veriyosun(cheat prog.kullanıp banlananlar sızlanmayı bıraksınlar)hoooopp birden butun emegin bosa gidebiliyo ve en kotusu bunun sebebini bilememem hack-dupe wipe-rollback yada bi gm isi olabilir su bi gercekki gm istedigi bi charı alıp istedigini yapabilir bunuda goz ardı etmeyelim guvenlik acısından bu kadar sorunlu bi oyunu bırakanların sayısındada artıs olması normal.Oyunu duzeltmek icin bisey yapmaya basladılar galiba(en azından belli serverlarda)ama cok gec kaldılar bence.Bu oyunu oynamak icin hala sebepleri olanları ve zevk alan arkadasları tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahtsiz_Bedevi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Uffff ya adamlar arsız hırsızlar Ingilizce mail attım gavurlara bizden çaldınız utanmadan sitede mi satıyorsunuz diye... Verdikleri cevap pişmiş pişmiş gülen bir smile işte böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Kendi Düşen Ağlamaz...[signature][hline]-------------------- Nick_____: Vivendi_Color Serwer___: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 O dediğin yüzsüzler için geçerli değil.Kosptan ban yemiş bi adamın genelde dediği ilk şey neden banladınız ne yaptımkiyle başlar gm senin .... diye devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Doğru diyosun gmlerin yapamadığı tek şey chara np eklemek galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ne ekersen onu biçersin bi halt yiyosan sonuçlarına katlanacaksın[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluebayou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 62lvl charım ımı aldılar benimde az önce oynarken dc oldum oyuna tekrar girmeyi denedim şifre yanlış diyor :( Kullanmayın bu bu programı adamları zengin ediyoruz hiç yoktan adamlar 62lvl char satıyolar nerden buluyolar bunları bizim gibi adamlara kastırıyolar sonrada alıyolar elimiziden charları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 [Bu mesaj odi tarafından 03 Aralık 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 @_catastrope_ imza lol :P[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar