blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ne grade i ne kollugu ne kiskanmasi oku bak Taurus bizzat elleri ile ipini cekti Kenjuro ve devile yi arkasina alip ne yapabilecek ? bye [Bu mesaj blackwinds tarafından 02 Aralık 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 peki ip nasıl cekiliyor ? örnek : HQ kesemeyen birisinin HQ sunu kesmeklemi ? veya ana bacı muhabbeti yapan bir adama aynı sekilde karsılık vermeklemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: blackwinds, 02 Aralık 2005 20:01 tarihinde demiş ki: ne grade i ne kollugu ne kiskanmasi oku bak Taurus bizzat elleri ile ipini cekti Kenjuro ve devile yi arkasina alip ne yapabilecek ? bye [Bu mesaj blackwinds tarafından 02 Aralık 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Tamam Lan AdeLetLisin madem Bundan sonra her ksyi Sana YOLLUCAM bak bakaLım serverda adam kaLıyomu Tamammı AdaLetin warmı ? madem kendini hakLı sanıyosun görücez bakaLım eş dostu mu kayırıyon herkesimi yapıyon Gmsin daa bossta ks oLmucanı biLmiyorsun ki taurus küfür ettii hiç görüLmemiş adam [signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z [Bu mesaj Fukara tarafından 02 Aralık 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tabi gm in bizimle burda tartışmaya girmesi pek hoş değil ama yinede tartışmak istiyosanız buyrun bu arada blcak winds senin kendi edit charın flan olabiliyormu ?[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Zian, 02 Aralık 2005 20:02 tarihinde demiş ki: peki ip nasıl cekiliyor ? örnek : HQ kesemeyen birisinin HQ sunu kesmeklemi ? veya ana bacı muhabbeti yapan bir adama aynı sekilde karsılık vermeklemi ? Evet Aynen oyle hiko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 laaaaaaan ismimi vermesene banlanırız falan :D Dipnot bu arada accountu sattım Knight ta .. hani banlarsan falan aip olur cocuga :( bu arada arkadaslar burda dogruların arkasında duralım GM lerin veya benim onun deil sadece dogruların arkasında ... Olay ortada tutup bana aksini söleyen arkadasa sadece olayları tekrar gözden gecirmesini tavsiye ederim ... Walla biz hak adalet ne bilicek yastayız anamızdan babamızdan böle gördük ... herkeside böle adaletli düşünmeye davet ediyoum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 1- BOss'a ks yaptı diye birşey olamaz. ben KO dan bu yana ks nin boss için geçerli olmadıgını biliyorum. KO da eski GM lerin notice geçtigini duydum. güçlü olan boss'u alır. 2- Taurus'un insanlık yaparak bankuri nin kesmesini beklemesi güzel bir davranış. Bankuri nin priesti ölüyor taurus hala bekliyor ama kesemeyeceklerini anlıyor bizimkiler dalıor HQ ya. sonrasında ne oluyor ? Bankuri başlıyor yazmaya vay benim HQ ma nasıl dalarsın... bANkuri şu varki adam senin kesmen için 5 dk bekliyor. sonra taurus dalıyor. adam insanlık yapıyor ks yapmıyor ki zaten ks denen birşey yok güçlü olan alır boss'u... 3 - Taurus'un bu yaptıklarına karşı. bankuri'nin karşılıgı küfürdür. Şahsen bana biri küfür etse bende ona ederim. orda Taurus küfür etti ise haklı bi şekilde etmiştir. 4 - Var Salılan küfürler veya HQ nın elden gitmesi bankurinin zoruna gittigi için GM'e başvuruyor... Üstüne basa basaaaaa 5 i Yazıyorum 5 - Taurus eğer küfür etti ise kanıtını istiyorum. SS istiyorum ve ortada böyle bir kanıt yokken bir player ban'lanamaz derim.[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom [Bu mesaj AKI tarafından 02 Aralık 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pr0gressive Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 slm bu forumdaki ilk post umdur... blackwinds/bankuri/patek veya kimse...Ben bu oyunu diez in ilk acıldıgından beri oynuorum ve taurus ile beraber.Bu güne kadar o cocugun veya benim herhangi beirine ana bacı düz gittiğimiz gören varsa su an söylesin ben bu oyunu bırakırım... Olayın aptal bi hq dan acıldıgını herkez bilior.Biz hq keserken bankurinin yaptıgı LURE Küfür bunlar ban sebebei değilmidir? Sonradan öğrendiğime göre bankurinin char ı ile o sıralarda 13 yaşında küçük bir cocuk oynuyormus.Buna bende inanmak istedim cunku o cocuk daha kendi ettiği lafların nerelere gittiğini bilmeden konusuyor.Bizim toplumumuzda bazı laflar vardırki bunların telafisi yoktur!!!Eğere bi adam şerefsizlik yapıyosa cezasını ceksin buna karşı değilim.Ama söz konusu olayda %70 bankuri haksızdı orda canlı şahittim ben.Normal chatten Shouttan pm den herkese ana bacı sövemez bi insan !! Eğer sövüyosa aksarayda olmasa bile allah bi gün bizi karşılastırır... Ben ranking forum daki topic in taurusun acmadıgına eminim.çünkü taurus bu gün online bile olmadı o topic in acıldıgı zaman da taurus online değildi.Taurus un arkasında hiç bir zaman kenjuro/devile olmadı ve olmayacak. Dün akşam ben,bankuri ve taurus konuştuk olayı kapattık orda.Bu konunun neden bu kadar uzadıgını aklım almıyor.Taurus bile bile kendi başını yakmaz.2 senedir tanıyorum ben o adamı. Eğer ki sen gm sen gm yetkilerini dogru durust kullanman lazım.Benim elimde bankurinin ravenları cektigine dair ss ler var.Gm olduguna gore lure de banlanabilir bir şey olduguna gore senin bankuriyi banlaman lazım.Gm yetkilerini kendi arkadaşlarının sırtını sıvazlamak için değil bu serverları biraz daha adam etmek için kullanmanı istiyorum senden. Bu arada hala o ana bacı söven cocuga sinirim geçmiş değil.Bir monitor arkasından istedigini söyler ama yanımda olsa inan o şu an yaşamıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben olayi gormedim ama clandan arkadaslar birbirlerinin ustune dm cektiklerini ve kufurlestiklerini solediler.ondan sornada taurus un ban i geldi.3 gundu ama surmedi o kadar sanirim dun cz deydi. Acikca taurus un bunu baslattigini sanmiyorum.soledigi gibi boss a ks yapmaz hicbir zaman oturup bekler ki bizide bekledi bi kac kez.Bankuri yi taurus dan daha cok taniyorum ii bitip de.kesinlikle agzi bozuk .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: AKI, 02 Aralık 2005 20:15 tarihinde demiş ki: 1- BOss'a ks yaptı diye birşey olamaz. ben KO dan bu yana ks nin boss için geçerli olmadıgını biliyorum. KO da eski GM lerin notice geçtigini duydum. güçlü olan boss'u alır. 2- Taurus'un insanlık yaparak bankuri nin kesmesini beklemesi güzel bir davranış. Bankuri nin priesti ölüyor taurus hala bekliyor ama kesemeyeceklerini anlıyor bizimkiler dalıor HQ ya. sonrasında ne oluyor ? Bankuri başlıyor yazmaya vay benim HQ ma nasıl dalarsın... bANkuri şu varki adam senin kesmen için 5 dk bekliyor. sonra taurus dalıyor. adam insanlık yapıyor ks yapmıyor ki zaten ks denen birşey yok güçlü olan alır boss'u... 3 - Taurus'un bu yaptıklarına karşı. bankuri'nin karşılıgı küfürdür. Şahsen bana biri küfür etse bende ona ederim. orda Taurus küfür etti ise haklı bi şekilde etmiştir. 4 - Var Salılan küfürler veya HQ nın elden gitmesi bankurinin zoruna gittigi için GM'e başvuruyor... Üstüne basa basaaaaa 5 i Yazıyorum 5 - Taurus eğer küfür etti ise kanıtını istiyorum. SS istiyorum ve ortada böyle bir kanıt yokken bir player ban'lanamaz derim. bankuri bari insan oLsa +1 roLLeri,+6 LupusLarı,+1 neackLeLeri mercanta dizen adam ...[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Progressive Msn adresini verirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bankuri ?? axaraydan birisi .. bende axaraylıyım gidiyim bankuri ile konusuyum yarın bakalım küfür olayı gercek miymiş[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bankuri bari insan oLsa +1 roLLeri,+6 LupusLarı,+1 neackLeLeri mercanta dizen adam ... Fukara ne +1 i adamda +6 iron belt iron nec. +3 roc'lar vardı ban yemeden önce. şuan ne var bilmiyorum[signature][hline] Biz Harpi lure yapardık. orc lar tarafından basılırdık. bankuri nin cafede olanlarda benim partide idi. bankuriyi çagırdılar. bizim kesemedigimiz orc partisini adam tek başına healer sın dağıttı be. bankuri nin arkasından gittik bi baktım DM lerin orda adam tank olmuş 5-6 orc'a orclarda noob degil yane. benim party mi dagıtacak derecedeki orcları adam solo dagıtıyor/kesiyor. düşün işte bu adamda + kaç item oldugunu DIEZ PositivE The_sTRom [Bu mesaj AKI tarafından 02 Aralık 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: AKI, 02 Aralık 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Fukara ne +1 i adamda +6 iron belt iron nec. +3 roc'lar vardı ban yemeden önce. şuan ne var bilmiyorum iimish[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pr0gressive Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 özel mesaj olarak attım msn imi ve su an online ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
NightHunter666
iimish[signature][hline]::Ujio::
Sosyal ağlarda paylaş
Pr0gressive
Sosyal ağlarda paylaş