Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taurus Bile Banlandı

Dexteriyus

Öne çıkan mesajlar

said:
Reocker, 02 Aralık 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
Aynen şöyle yazdı;

#### NOTICE : Taurus Banned - Taciz , Usandırma, Bezdirme, Küfür ####

ve ardından da

#### NOTICE : Taurus Banned - 3 Days ####
:)

Demekki suçluları GM'e pm atmak işe yarıyomuş bazen !!!!![signature][hline]Lvl: 66
Name: Xrated / KittiesT_T
Class: Warrior
Nation: Karus
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dexteriyus, 02 Aralık 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Yaklaşık bir saat önce geçen bir mesaja göre Taurus banlandı. Gerçi üç günlük ban ama gene de tebrikler. GM kim olduğuna aldırmadan banlıyor.
Banlanma sebebi; Bıktırma, usandırma vb..
Nası kim olduguna aldırmadan banlıyor? senle taurusun arasındakı fark nedirki? oda diezde oynayan bı player sende dıezde oynayan bı playersın senle onun arasındakı fark ne? grade1 clan lideri oldugu ıcın ayrımmı yapıcaktı game masterlar? yoo..[signature][hline]DIEZ
PositivE
The_sTRom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AKI, 02 Aralık 2005 04:09 tarihinde demiş ki:
said:

Nası kim olduguna aldırmadan banlıyor? senle taurusun arasındakı fark nedirki? oda diezde oynayan bı player sende dıezde oynayan bı playersın senle onun arasındakı fark ne? grade1 clan lideri oldugu ıcın ayrımmı yapıcaktı game masterlar? yoo..

+1
oyunda herkes esittir aresteki forum mod nychris bile 3 gün muted olabiliyosa daha tartismaya gerek yok...[signature][hline]::Ujio::
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi olaydan banlandıgını tam olarak bilmiyorum ama bi kaç şey söylediler anlatılanlara göre sırf suçlu taurus değilmiş. Ona ve clan arkadaşlarımada küfür edilmiş ama nedense sadece taurus banlandı.[signature][hline]DIEZ
PositivE
The_sTRom
Sosyal ağlarda paylaş

Benim "onu bile banladılar" dememdeki sebep adam Diez'deki sayılı oyunculardan biridir. Bildiğim kadarıyla yanlış biliyorsam özür dilerim ama tek beyaz pelerine sahip adam. Ayrıca kral adayıydı. Sizinde bildiğiniz üzere ileri seviyedeki ve belli derecede gm'lere yakın olan insanlar kolay kolay banlanmazlar. Neyse polemik yaratmayayımda Diez GM'sini tebrik etmek lağzım.[signature][hline]Server: Diez
ID: Holydexteriyus
LvL: Bugünlük 58
Clan: Hanedans
Np: 5xxx
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dexteriyus, 02 Aralık 2005 08:05 tarihinde demiş ki:
Benim "onu bile banladılar" dememdeki sebep adam Diez'deki sayılı oyunculardan biridir. Bildiğim kadarıyla yanlış biliyorsam özür dilerim ama tek beyaz pelerine sahip adam. Ayrıca kral adayıydı. Sizinde bildiğiniz üzere ileri seviyedeki ve belli derecede gm'lere yakın olan insanlar kolay kolay banlanmazlar. Neyse polemik yaratmayayımda Diez GM'sini tebrik etmek lağzım.

TauruS baska bi forumda konu acmıs ve olayı acıklamı$.
Konu baslıgı : Yabancilar Turkleri sewmemkte haksizmi?
slm beyler

biliyorsunuz belki dun charim 3 gunlugune banlandi. sebep taciz kufur bezdirme usandirma...

olayin simdi gercek olanini anlatayim size,

clandan hq var dediler ve ben d1 ice a gittim ve baktim knight clanindan Bankuri hq e dalmis,tarzim olmadigi icin ks yapmadim ve adami beklemeye basladim.ondan sonra cewredeki nooblar etraftan bu bankuri denen adamin priestinin yanina raven felan cekti ,dolayisiyla adam oldu 3-5 dakka daha bekledik ve kimse dalmayinca biz basladik HQ e. bankuri bu arada deli olmus bana pm den shouttan normal chatten ana avarat baci sovuyor..kendisiyle muhattab dahi olmadim adam seni banlatacam karakterine konacam felan die tehditler felan.nese olay olduktan 15 dk sonra msn den turk bi GM direk tehditle girdi olaya banlancan oynamayi ogren adam ol felan tarzinda bende dedim benim sucum yok siz biraz siz efendi adam olun dedim, adam olemi ozamn dedi ve characteri 3 gun banladi ve grekcede taciz kufur bezdirme usandirma...

iste arkadaslar turk oyuncular turk GM ve oynadigimiz oyun KO...

bende su anda GM lerle konusmaya calisiyorum.eger adam akilli bi cewap alammasssam oyunu birakicam .. ben birakirsam clan positive den bir cok insan oyunu birakicak.

simdi bazi arkadaslar burda oyunda yabancilari hor gormesin adamlara ben tamamen hak veriyorum(bazi kotu niyetliler disinda)
bu oyunda bana nerden zarar geldiyse turklerden geldi devileden morax dan milletin sewmedigi rebelde20 den deil...[signature][hline]DIEZ
PositivE
The_sTRom

[Bu mesaj AKI tarafından 02 Aralık 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O dediğin forumlarda o post'u atan taurus değildir. Kendi accsi var ondan yazar. Fake nickle girip yazmaz benim kaanatimce, o konuyu acan ve yazan fake bi nick cunku ilk postu forumlarda kim oldugunu bilmiyorum ayrıca[signature][hline]DIEZ
PositivE
The_sTRom
Sosyal ağlarda paylaş

1. si iki kisi tartısıor ve sadece 1 kisi banlanıyor veya uyarılıyor bi sekilde ki olay ortada kimisi tau haklı diyebilir kimisi bankuri ..
Sadece burda her insan zevk icin oynuor ki bi cok emek harcaniyor.Bazi seylerin bi kalemde silinip atılmamasi lzm.
Ama bazi sahislar kendilerini Töbe haşa ALLAH gibi görüp kafalarina göre iiş yapıp görevlerini yaparlarsa orda o is biter :)

bunu sölicem sadece go go go flame me :)
Sosyal ağlarda paylaş

%90 Blackwinds parmak atmış ...

DAmdan düşme oLduu içinde taurusu tanımıyor..

şimdi bunLarı yazdıım için benide banLa oLurmu ?

taurus Hiç bi şekiLde kimseye buLaşmayan bi arkadaştı

hangi akLa hizmet banLıdınız biLinmez ama Bankuri gibi dupeci bi adama uyupta bunu yaptınıza göre

sizde oto sürüLcek akıL yok ...[signature][hline]Turkuaz
Fukara

LVL 61,ELEMENTAL LORD

nps : 13x.xxx
nation : karus
server : dies

Turkuaz R.u.L.A.z
Sosyal ağlarda paylaş

O adamın anlattıkları doğru ıse sen DIEZde Knight clanının lideri Patek oluyosun? Benim anlamadıgım neden sadece TauruS banlandı. Gene söylüyorum TauruS küfür ettimi etmedimi bilmiyorum ama Bankuri de küfür etmiş[signature][hline]DIEZ
PositivE
The_sTRom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackwinds, 02 Aralık 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
yorum yapmicam...
cünkü siz sanirim taurusu tanimiyorsunuz ....

kıskanıyo Grade 1 deiL ya koLLuk yanmıyo yo Knightin

..

oLm böyLe ucuz hesabLar peşinde koşmayın taunun itibarını siLemessinizx[signature][hline]Turkuaz
Fukara

LVL 61,ELEMENTAL LORD

nps : 13x.xxx
nation : karus
server : dies

Turkuaz R.u.L.A.z
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...