Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yaklaşık bir saat önce geçen bir mesaja göre Taurus banlandı. Gerçi üç günlük ban ama gene de tebrikler. GM kim olduğuna aldırmadan banlıyor. Banlanma sebebi; Bıktırma, usandırma vb..[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Aynen şöyle yazdı; #### NOTICE : Taurus Banned - Taciz , Usandırma, Bezdirme, Küfür #### ve ardından da #### NOTICE : Taurus Banned - 3 Days #### :)[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 55 / 52 Race: Mage / Rogue Clan: Yok / __sVc__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ares? diez?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-[Bu mesaj w00t tarafından 02 Aralık 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeaDer_Orc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Reocker, 02 Aralık 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Aynen şöyle yazdı; #### NOTICE : Taurus Banned - Taciz , Usandırma, Bezdirme, Küfür #### ve ardından da #### NOTICE : Taurus Banned - 3 Days #### :) Demekki suçluları GM'e pm atmak işe yarıyomuş bazen !!!!![signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Dexteriyus, 02 Aralık 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Yaklaşık bir saat önce geçen bir mesaja göre Taurus banlandı. Gerçi üç günlük ban ama gene de tebrikler. GM kim olduğuna aldırmadan banlıyor. Banlanma sebebi; Bıktırma, usandırma vb.. Nası kim olduguna aldırmadan banlıyor? senle taurusun arasındakı fark nedirki? oda diezde oynayan bı player sende dıezde oynayan bı playersın senle onun arasındakı fark ne? grade1 clan lideri oldugu ıcın ayrımmı yapıcaktı game masterlar? yoo..[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: AKI, 02 Aralık 2005 04:09 tarihinde demiş ki: said: Nası kim olduguna aldırmadan banlıyor? senle taurusun arasındakı fark nedirki? oda diezde oynayan bı player sende dıezde oynayan bı playersın senle onun arasındakı fark ne? grade1 clan lideri oldugu ıcın ayrımmı yapıcaktı game masterlar? yoo.. +1 oyunda herkes esittir aresteki forum mod nychris bile 3 gün muted olabiliyosa daha tartismaya gerek yok...[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hangi olaydan banlandıgını tam olarak bilmiyorum ama bi kaç şey söylediler anlatılanlara göre sırf suçlu taurus değilmiş. Ona ve clan arkadaşlarımada küfür edilmiş ama nedense sadece taurus banlandı.[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FoR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ny 3 gün felan muted olmadi..sadece yazi geci o kadar..!dün gece cz de humanlari giicik etmek icin asdasasd adads gibi seyler normalden yazdi...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Benim "onu bile banladılar" dememdeki sebep adam Diez'deki sayılı oyunculardan biridir. Bildiğim kadarıyla yanlış biliyorsam özür dilerim ama tek beyaz pelerine sahip adam. Ayrıca kral adayıydı. Sizinde bildiğiniz üzere ileri seviyedeki ve belli derecede gm'lere yakın olan insanlar kolay kolay banlanmazlar. Neyse polemik yaratmayayımda Diez GM'sini tebrik etmek lağzım.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 3 günse sorun yok :D.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Dexteriyus, 02 Aralık 2005 08:05 tarihinde demiş ki: Benim "onu bile banladılar" dememdeki sebep adam Diez'deki sayılı oyunculardan biridir. Bildiğim kadarıyla yanlış biliyorsam özür dilerim ama tek beyaz pelerine sahip adam. Ayrıca kral adayıydı. Sizinde bildiğiniz üzere ileri seviyedeki ve belli derecede gm'lere yakın olan insanlar kolay kolay banlanmazlar. Neyse polemik yaratmayayımda Diez GM'sini tebrik etmek lağzım. TauruS baska bi forumda konu acmıs ve olayı acıklamı$. Konu baslıgı : Yabancilar Turkleri sewmemkte haksizmi? slm beyler biliyorsunuz belki dun charim 3 gunlugune banlandi. sebep taciz kufur bezdirme usandirma... olayin simdi gercek olanini anlatayim size, clandan hq var dediler ve ben d1 ice a gittim ve baktim knight clanindan Bankuri hq e dalmis,tarzim olmadigi icin ks yapmadim ve adami beklemeye basladim.ondan sonra cewredeki nooblar etraftan bu bankuri denen adamin priestinin yanina raven felan cekti ,dolayisiyla adam oldu 3-5 dakka daha bekledik ve kimse dalmayinca biz basladik HQ e. bankuri bu arada deli olmus bana pm den shouttan normal chatten ana avarat baci sovuyor..kendisiyle muhattab dahi olmadim adam seni banlatacam karakterine konacam felan die tehditler felan.nese olay olduktan 15 dk sonra msn den turk bi GM direk tehditle girdi olaya banlancan oynamayi ogren adam ol felan tarzinda bende dedim benim sucum yok siz biraz siz efendi adam olun dedim, adam olemi ozamn dedi ve characteri 3 gun banladi ve grekcede taciz kufur bezdirme usandirma... iste arkadaslar turk oyuncular turk GM ve oynadigimiz oyun KO... bende su anda GM lerle konusmaya calisiyorum.eger adam akilli bi cewap alammasssam oyunu birakicam .. ben birakirsam clan positive den bir cok insan oyunu birakicak. simdi bazi arkadaslar burda oyunda yabancilari hor gormesin adamlara ben tamamen hak veriyorum(bazi kotu niyetliler disinda) bu oyunda bana nerden zarar geldiyse turklerden geldi devileden morax dan milletin sewmedigi rebelde20 den deil...[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom [Bu mesaj AKI tarafından 02 Aralık 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bence sen cok fazla taurusa inanma senin arkadas biraz ucuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bilemiyeceğim artık küfür etmiştir veya etmemiştir. Ama Bankuri nickli playerda küfür etmiş ve sadece taurus banlandı nedense[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 taurus zaten yabanci forumlarda benim email adresimi dagitarak ipini cekiyor ama sanirim haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 O dediğin forumlarda o post'u atan taurus değildir. Kendi accsi var ondan yazar. Fake nickle girip yazmaz benim kaanatimce, o konuyu acan ve yazan fake bi nick cunku ilk postu forumlarda kim oldugunu bilmiyorum ayrıca[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hayır kesinlikle o :) o mail adresi sadece ve sadece onda vardi onun dişinda birinin verme ihtimali sifir ama sanırım saka yaptıgımı düşünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: blackwinds, 02 Aralık 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Hayır kesinlikle o :) o mail adresi sadece ve sadece onda vardi onun dişinda birinin verme ihtimali sifir ama sanırım saka yaptıgımı düşünüyor :) :)[signature][hline]Name : Simokin LvL : 60 Class : Shadow Vain NOT : Dont use macro please!!!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 1. si iki kisi tartısıor ve sadece 1 kisi banlanıyor veya uyarılıyor bi sekilde ki olay ortada kimisi tau haklı diyebilir kimisi bankuri .. Sadece burda her insan zevk icin oynuor ki bi cok emek harcaniyor.Bazi seylerin bi kalemde silinip atılmamasi lzm. Ama bazi sahislar kendilerini Töbe haşa ALLAH gibi görüp kafalarina göre iiş yapıp görevlerini yaparlarsa orda o is biter :) bunu sölicem sadece go go go flame me :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fukara Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 %90 Blackwinds parmak atmış ... DAmdan düşme oLduu içinde taurusu tanımıyor.. şimdi bunLarı yazdıım için benide banLa oLurmu ? taurus Hiç bi şekiLde kimseye buLaşmayan bi arkadaştı hangi akLa hizmet banLıdınız biLinmez ama Bankuri gibi dupeci bi adama uyupta bunu yaptınıza göre sizde oto sürüLcek akıL yok ...[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 O adamın anlattıkları doğru ıse sen DIEZde Knight clanının lideri Patek oluyosun? Benim anlamadıgım neden sadece TauruS banlandı. Gene söylüyorum TauruS küfür ettimi etmedimi bilmiyorum ama Bankuri de küfür etmiş[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yorum yapmicam... cünkü siz sanirim taurusu tanimiyorsunuz .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 size bir kez daha sölüyorum o bu su ahmet mehmet patek hasan huseyin degil Taurus bizzat elleri ile ipini cekti Kenjuro ve devile yi arkasina alip ne yapabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fukara Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: blackwinds, 02 Aralık 2005 19:58 tarihinde demiş ki: yorum yapmicam... cünkü siz sanirim taurusu tanimiyorsunuz .... kıskanıyo Grade 1 deiL ya koLLuk yanmıyo yo Knightin .. oLm böyLe ucuz hesabLar peşinde koşmayın taunun itibarını siLemessinizx[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben aynı clandayım TauruSla dahada bugune kadar clan chatten veya party chatten veya normalden vs.vs. KUFUR ettigini gormedim[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hangi olaydan banlandıgını tam olarak bilmiyorum ama bi kaç şey söylediler anlatılanlara göre sırf suçlu taurus değilmiş. Ona ve clan arkadaşlarımada küfür edilmiş ama nedense sadece taurus banlandı.[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ny 3 gün felan muted olmadi..sadece yazi geci o kadar..!dün gece cz de humanlari giicik etmek icin asdasasd adads gibi seyler normalden yazdi...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Benim "onu bile banladılar" dememdeki sebep adam Diez'deki sayılı oyunculardan biridir. Bildiğim kadarıyla yanlış biliyorsam özür dilerim ama tek beyaz pelerine sahip adam. Ayrıca kral adayıydı. Sizinde bildiğiniz üzere ileri seviyedeki ve belli derecede gm'lere yakın olan insanlar kolay kolay banlanmazlar. Neyse polemik yaratmayayımda Diez GM'sini tebrik etmek lağzım.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 3 günse sorun yok :D.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Dexteriyus, 02 Aralık 2005 08:05 tarihinde demiş ki: Benim "onu bile banladılar" dememdeki sebep adam Diez'deki sayılı oyunculardan biridir. Bildiğim kadarıyla yanlış biliyorsam özür dilerim ama tek beyaz pelerine sahip adam. Ayrıca kral adayıydı. Sizinde bildiğiniz üzere ileri seviyedeki ve belli derecede gm'lere yakın olan insanlar kolay kolay banlanmazlar. Neyse polemik yaratmayayımda Diez GM'sini tebrik etmek lağzım. TauruS baska bi forumda konu acmıs ve olayı acıklamı$. Konu baslıgı : Yabancilar Turkleri sewmemkte haksizmi? slm beyler biliyorsunuz belki dun charim 3 gunlugune banlandi. sebep taciz kufur bezdirme usandirma... olayin simdi gercek olanini anlatayim size, clandan hq var dediler ve ben d1 ice a gittim ve baktim knight clanindan Bankuri hq e dalmis,tarzim olmadigi icin ks yapmadim ve adami beklemeye basladim.ondan sonra cewredeki nooblar etraftan bu bankuri denen adamin priestinin yanina raven felan cekti ,dolayisiyla adam oldu 3-5 dakka daha bekledik ve kimse dalmayinca biz basladik HQ e. bankuri bu arada deli olmus bana pm den shouttan normal chatten ana avarat baci sovuyor..kendisiyle muhattab dahi olmadim adam seni banlatacam karakterine konacam felan die tehditler felan.nese olay olduktan 15 dk sonra msn den turk bi GM direk tehditle girdi olaya banlancan oynamayi ogren adam ol felan tarzinda bende dedim benim sucum yok siz biraz siz efendi adam olun dedim, adam olemi ozamn dedi ve characteri 3 gun banladi ve grekcede taciz kufur bezdirme usandirma... iste arkadaslar turk oyuncular turk GM ve oynadigimiz oyun KO... bende su anda GM lerle konusmaya calisiyorum.eger adam akilli bi cewap alammasssam oyunu birakicam .. ben birakirsam clan positive den bir cok insan oyunu birakicak. simdi bazi arkadaslar burda oyunda yabancilari hor gormesin adamlara ben tamamen hak veriyorum(bazi kotu niyetliler disinda) bu oyunda bana nerden zarar geldiyse turklerden geldi devileden morax dan milletin sewmedigi rebelde20 den deil...[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom [Bu mesaj AKI tarafından 02 Aralık 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bence sen cok fazla taurusa inanma senin arkadas biraz ucuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bilemiyeceğim artık küfür etmiştir veya etmemiştir. Ama Bankuri nickli playerda küfür etmiş ve sadece taurus banlandı nedense[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 taurus zaten yabanci forumlarda benim email adresimi dagitarak ipini cekiyor ama sanirim haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 O dediğin forumlarda o post'u atan taurus değildir. Kendi accsi var ondan yazar. Fake nickle girip yazmaz benim kaanatimce, o konuyu acan ve yazan fake bi nick cunku ilk postu forumlarda kim oldugunu bilmiyorum ayrıca[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hayır kesinlikle o :) o mail adresi sadece ve sadece onda vardi onun dişinda birinin verme ihtimali sifir ama sanırım saka yaptıgımı düşünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: blackwinds, 02 Aralık 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Hayır kesinlikle o :) o mail adresi sadece ve sadece onda vardi onun dişinda birinin verme ihtimali sifir ama sanırım saka yaptıgımı düşünüyor :) :)[signature][hline]Name : Simokin LvL : 60 Class : Shadow Vain NOT : Dont use macro please!!!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 1. si iki kisi tartısıor ve sadece 1 kisi banlanıyor veya uyarılıyor bi sekilde ki olay ortada kimisi tau haklı diyebilir kimisi bankuri .. Sadece burda her insan zevk icin oynuor ki bi cok emek harcaniyor.Bazi seylerin bi kalemde silinip atılmamasi lzm. Ama bazi sahislar kendilerini Töbe haşa ALLAH gibi görüp kafalarina göre iiş yapıp görevlerini yaparlarsa orda o is biter :) bunu sölicem sadece go go go flame me :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 %90 Blackwinds parmak atmış ... DAmdan düşme oLduu içinde taurusu tanımıyor.. şimdi bunLarı yazdıım için benide banLa oLurmu ? taurus Hiç bi şekiLde kimseye buLaşmayan bi arkadaştı hangi akLa hizmet banLıdınız biLinmez ama Bankuri gibi dupeci bi adama uyupta bunu yaptınıza göre sizde oto sürüLcek akıL yok ...[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 O adamın anlattıkları doğru ıse sen DIEZde Knight clanının lideri Patek oluyosun? Benim anlamadıgım neden sadece TauruS banlandı. Gene söylüyorum TauruS küfür ettimi etmedimi bilmiyorum ama Bankuri de küfür etmiş[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yorum yapmicam... cünkü siz sanirim taurusu tanimiyorsunuz .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwinds Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 size bir kez daha sölüyorum o bu su ahmet mehmet patek hasan huseyin degil Taurus bizzat elleri ile ipini cekti Kenjuro ve devile yi arkasina alip ne yapabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: blackwinds, 02 Aralık 2005 19:58 tarihinde demiş ki: yorum yapmicam... cünkü siz sanirim taurusu tanimiyorsunuz .... kıskanıyo Grade 1 deiL ya koLLuk yanmıyo yo Knightin .. oLm böyLe ucuz hesabLar peşinde koşmayın taunun itibarını siLemessinizx[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben aynı clandayım TauruSla dahada bugune kadar clan chatten veya party chatten veya normalden vs.vs. KUFUR ettigini gormedim[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar