ana_sayfa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 abi bi kız dan hoşlanıyorum oda bende den hoşlanıyor ama ben bunun adını koymam lazım kısaca sevgilim olması isticem ama nasıl bi msj atayim cepten bi yardım edin güzel anlamlı bişey yazayimde şeklim olsun lütfennnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yüz yüze söyle ne mesajı?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 cep telefonuyla olcak şey değildir birine hislerini ifade etmek mimiklerinin bakışlarınında devreye girmesi lazım bunun için yüzyüze konuşmayı tercih et derim. Herkesin kendine has bi tarzı vardır burda şunu de bunu de yazsak olmaz ki.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ana_sayfa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya ben şöle anlatayim bu naber diye mesaj attı daha bu tanıştığımızın 2. günü bende iiyim felan diye yazdım sen nasılsın yazdım . oda msj attı mesajın tam gelmedi okumam gereken yer gelmedi sanırım diye yazmış yani teklif bekliyo da ne yazim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 mesajla falan hayatta olmaz bu işler. ciddi söylüyorum. Yüzyüze bi konuşma ayarla, mesajda yazıcaklarını orda yüzüne söyle. Emin ol ki çok daha iyi olucaktır.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Cep telefonu ıle teklıf etme sakın.Kıza kendıne guvenı olmayan bırı ıntıbası uyandırabılırsınkı hıc ıyı bır sey degıldır.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ana_sayfa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya mesaj gönderme başarızı diyo zaten salak telefon şunu yazdım . çünkü bekletmek istemedim daha senden çok hoşlanıyorum sevgilim olurmusun . lütfennn yazdım ayayyayayaya acayip bişi yaaa ilk defa başıma geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ana_sayfa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya bende yüz yüze konuşsam iyi olurdu da ankaranın bi ucunda o bi ucunda ben oturtoyorum dün kızılayda cafe de tanıştık baya bi zaman geçirdik şimdi bidaha okul felan buluşmak 1 haftayı alır onun için acele etmek lazım kuş ucmasın yuvadan sona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yalvarırım yazsaydın bide..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Güzel tecrübeler bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben ilk teklifimi telefonla etmiştim olmuyo denemeyin[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Benim sende gözüm var..Senin de bende varsa takılalım? De..Valla desene bi..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Al kızı git otur bi yerde guzel seyler soyle cicek almayı da unutma bu işler mesajla olmaz sonra da... Senden hoslanıorum desin istemese de kabul eder onca seyden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bu arada oldschool olayı nedir çözemedim ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Cidden hem oldschool istemişin hemde msg olarak istemişin..Oldschool adamın işi olmamıştır tel.le çünkü o zamanlar yoktur..Mektup yolla sen en iyisi..Ya da telgraf falam[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ikinci teklifimi telefonla ettim zaten son teklifim oldu. iyi olmaz Ama tellede olur kız hoşlandıysa merak etme. üçüncüsüne bişey teklif etmemiştim. said: fastreload, 02 Aralık 2005 17:56 tarihinde demiş ki: ben ilk teklifimi telefonla etmiştim olmuyo denemeyin [signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: ana_sayfa, 02 Aralık 2005 17:10 tarihinde demiş ki: senden çok hoşlanıyorum sevgilim olurmusun . lütfennn yazdım bu ne yaaa...bu kendine guvenmeyen pasif bi insanin teklifi gibi gorunuyoo..ayrica bide yalvaririm yazsaydin tam olurdu...:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: BulletRide, 02 Aralık 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Cidden hem oldschool istemişin hemde msg olarak istemişin..Oldschool adamın işi olmamıştır tel.le çünkü o zamanlar yoktur..Mektup yolla sen en iyisi..Ya da telgraf falam yok yok hatta guvercinle yapsin bu işi[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ee sonuç nedir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Şahin K replikleri kullan, tutar, garanti.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: fastreload, 02 Aralık 2005 17:56 tarihinde demiş ki: ben ilk teklifimi telefonla etmiştim olmuyo denemeyin benim telefonum yoktu ilk teklif ettiğimde :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ehe bnce drek senden hoşlanıorum de=) yüzüne sölesen daa ii olur ama olmas diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 @spidee lol pauhauh hakkaten çık benle nooloor diye mesaj atarsan olmaz ama.. bak kızım benle çıkmazsam oraya gelir gözünü morartırım en azından özgüven ;)[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Tna, 03 Aralık 2005 00:20 tarihinde demiş ki: ehe bnce drek senden hoşlanıorum de olmaz öyle şey saçmalama[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar