help_me Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 siteye login oldum ve mail adresimi yanlis yazdim ne yapmaliyim eski sifremi girdigimde invalid diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sanırım change info vardı sitede ordan degistir mailini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
help_me Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 SIFREYI BILMIYORUM KI YENI SIFRE MAILE GITTI NASIL YAPICAM 62 LVL CAR GIDICEK MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 e be kardesim kafanmı guzeldi mailini yazarken fazla dert etme yanlıs yazdıgın sekilde bi mail yok ise pw bi yere gitmez kanımca yeniden login olup alırsın sifreni inş.bide anti caps lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ilginch bi durum nasil 1 mail adresi yazdin eger bir baskasinin mail yazdiysan gecmish olsun derim.[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
help_me Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya uykuluydum yazarken .de yerine .com yazmisim oraya gitti mail.gm ler yardimci olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 o domaini satın al bir mail server kurup yanlıs yazdığın isimde bir kullanıcı açıp şifremi tekrar unuttum de maile gelsin :D[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue full item 500 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 merak etme, mail'ine gelecek sifre de seni kurtarmayacakti buyuk ihtimalle. once burayi okusaydin sitenin bug'li oldugunu anlar, hic kalkismazdin boyle bir ise.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 GMden bisey bekleme bence kendi hatalarını kapatamazlarken seninkiyle ugrasacaklarını sanmıyorum yapacagın en iyi is yanlıs yazdıgın maile mail atarak boyle bi mail olup olmadıgını ogrenmek olur varsa artık mailin sahibinden sifreni alırsın yoksa yine belirsizlik yine belirsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben siteden login olmaya çalışınca mail adresi soruyor hep :S yazıyorum gene aynısı çıkıyor Şifre degiştirme açıkmı ?[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
help_me Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yazdigim adrese mail attim ama mail gitmiyo sifrede ona gitti.car yalan oldu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: help_me, 03 Aralık 2005 01:44 tarihinde demiş ki: yazdigim adrese mail attim ama mail gitmiyo sifrede ona gitti.car yalan oldu.... sen yazdiqin mail adresini buraya yazarmisin bakalim neymis..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
help_me Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 adama mail attigimda asagidaki maili aliyorum This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. [Bu mesaj help_me tarafından 03 Aralık 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tamam yaf sen soylermisin yazdiqin yanlis mail adresi nedir ?[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar