nevruz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 leatherworkingde roguelar icin en ii olan elemantal midiir yoksa tribalmi ? ama sunuda ekliim elimde butun devilsour setinin patternleri war oda tribal istio sizce hangisi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya tribal ya elemental yani MC ye girmek için kendime FR gear yaparım diyosan Rogue için çok güzel volcanic set var onuda elemental yapıyo[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 tribal seç devilsaur yap sat parasıyla elemental yaptırırsın başkasına (ben öle yapıp epix mount aldım :) ) ama elemental dropları zor biraz devilsaur leather %100 drop ondan çok daha kolay yapabilirsin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 soru belki komik biraz ama leatherworkingden hic anlamamve merak ettim: Elemental ve tribal nasi oluosun ya?[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tranerları var tribal ınkı sanırım ferelas ın gırısındeydı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevruz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tskkrler beyler yardimci olduunuz icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar