Picci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Lvl 31 oldum, wetlands questleri bitt.Hills e gittim fakat okadar horde oluyorki questlerimi yapmak saatler alıyor.Nereye gidebilirim alternatif olarak? teşekkürler[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yanilmiyorsam stv :) oradada hord var ama :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 stv cok gelir sen o bulundugun yerde takıl :)[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Desolace bir alternatif olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 desolace olabılır ama desoalce da fazla quest yok hıllsbrad ıle arathı arasında mekık dokuodum ben o levellarda aradada desolace a gıdıyordum[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 önce desolace bence sonrada arathi uygun gibi 35 i geçincede booty bay ondan sonra allah kerim :) http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/images/basics/flight/en/index.htm burda hangi levelde nerde olman gerektiği harita üstünde yazıyo[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 menethil harbordu sanırım[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
user Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Desolace direk.[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar