devillewq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 merhaba arkadaşlar bende 1024 adsl var ve netten film çekmek istiyorum ares ımesh filan kullandım ama pek işe yaramıyor yada ben tam verim almasını bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 emule kullan bir iki port açman gerekio bir de tam performans alman için.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 oooo 1024 dsl le ne çekilir warya üfff[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 limewire, shareaza, DC++ [Bu mesaj Osso tarafından 02 Aralık 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedacan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Dogbert, 02 Aralık 2005 22:34 tarihinde demiş ki: emule kullan bir iki port açman gerekio bir de tam performans alman için. Ya tam olarak bu programlarda bir bilgim yok amatör olarak lite versiyonlarını kullanıyorum.Basamak basamk açıklayarak yazarsan çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 valla ADSL'im var ve neredeyse tum paylasım programlarını denedim, Ares Lite en sorunsuz ve basit olanı. kuruyosn, turkce secenegi de var, arama bolumunden istedigin filmi yazıyosn alttaki video secenegini secip. genelde divx oluyor tabii. avi uzantılılar daha ii olur. ares lite'ı burdan indirebilirsin: http://www.freefunfiles.com/software/audiovideo/filesharing/ares-lite.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar