Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Evet sürekli bişeyler keserken macroydu carttı curttu daraldım artık boss kesebilme için okçu oldum ben ama yeter ya bıktırdırlar adamı her dakika diken üstündeyim banlanırmıyım die biri gidicek gm adam macro yapıyor die oda gelip görmeden çakıcak banı haksız yere yamulcaz imdaaaaaat[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 şu anda aldığım kararlada 61 lvl okçumu satıyorum[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 reskill yap assasin ol al eline mirage-shard ikilsini olsun bitsin iki gün bouncer'e macroya bırak reskill parası çıkar :D
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 pfffffffffffffffffffffffff[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Senide salamuraya bırakalım belki bu macro fikrini aklından cıkarırsın
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bilinc aga gelir moral verir belki birazdan sana. sakin ol.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir.
Öne çıkan mesajlar