Romario Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Seni her gördüğümde Kanım donmuyor. Seni sevmiyorum nolur git... Sen her gülümsediğinde Beynim durmuyor. Seni sevmiyorum nolur git... Her bana baktığında Gözlerim büyülenmiyor. Seni sevmiyorum nolur git... Sen her üzüldüğünde İçim acımıyor. Seni sevmiyorum nolur git... Her sesini duyduğumda Kulaklarım delirmiyor. Seni sevmiyorum nolur git... Bana her dokunduğunda Ruhum parlamıyor Seni sevmiyorum nolur git... Adını her duyduğumda Kalbim daha hızlı çarpmıyor. Seni sevmiyorum nolur git... Her akşam eve gittiğimde Gözlerimden yaşlar boşanmıyor. Seni sevmiyorum nolur git... Bu satırları yazarken Kalemim sana yazmıyor Seni sevmiyorum Şimdi,nolur git... Böle bi efkar anında yazmıştım çok güzel olmadı ama idare eder heralde ehe çok büyük bi darbe yemedim aslında ama biraz onuruma dokunan laflar dinledim o kadar :D umarım beğenirsiniz.[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 nolur gitleri yarıya hatta 5te bire falan indirirsen cok daha guzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar