sayko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Arkadaşlar Şifre deiştirmeyi denemyin ben denedim charımla giremiorum ve mailde atmadılar ne Sorumsuzluk oyunu git gide cıkılmaz bir hale getirdiler[signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOmania Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Söylemekte çok geç kaldın :( Dün gece costumer service e girmeyi denedim email istediler yazdım bide doğrulama var orayada yazdım.Bide e göriyim Yeni şifreniz yollandı dedi.14 saatdir charıma giremiyorum invaild pass. Ve email flnda yolladıkları yok. Forget Pass. böümüne girdim Acc. ID:xxxxx email:[email protected] Sonuç information does not mach Bu oyun artık beni oynamayın diyor.[signature][hline]Server:Olypia Nick:bakıcaz işte Clan:.. np:... Bu server da mal olursa artık bye bye ko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 eet aynısı bana oldu nasıl iş anlamadım ya düzelcekmi acaba?[signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Beyler Sizce charım Tamamen gittimi Yoksa Kısa Süreli Kaynaklanan Bir sorunmu[signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Abi does not match dio ya Napcam peki kaladze yardım pls[signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Abi o zaaman kim kimin id sini biliosa charını elinden alır bu nasıl iş[signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 iide arkadaslar o siteye girdiginizde forget passeword dediginde ID+mail yazdıgınızda sonuc:Information does not match account. Password not reset.[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hepimiz aynı dertteyiz:(([signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:4XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ama ben buna kufur edıcem yaaaa nasıl bi GM kartdesım ınsan bi acıklama yapar A.Q oyundan bende paticik teyim diye hava basıyo gelıp oyunda biyerlerde acıklama yapsın oyundan sogutuyolar ınsanları be mıllet tabi kospundan buggına kadar yapar haftada bi dupe ıtem sılersen mılettın itemları sılınırse millett bu oyundan sogur bu sifre oaslyına bişiler yapmamız lazım bide paralı uyeyız ne yararı var yahu adama derdımızı anlatıyozx 7 gun mute koyuyo...[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hepsini denedim aynı Soory:([signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:4XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 iiide arkadasım ole bı sansları yok nasıl fake atabılırler orjinal wall olan bi siteye korumaları olan bi siteye sen orjinal eskı sıfrenı gırıyosun orjinal sayfada ve maıl adresı istiyo senden giriyosun otomatık oalrak sana sifre yolluyo sen bu sıfreyle gırıyon ve sonra baglanıyosun sıteye kendi accountunda da baktıgında edit/reset password yazıyo yasni sifre degıstırmeyı acmıslar ben bunun bole olduguna ınanmıyorum.onların b i hatası var eger ole bi olay varsa burdan bi saattir okluyon GMler neden bi yazı yazmıyo...[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdkm Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 arkadaslar aksam sifre deistiriliyor dedi bi arkadasim tmm dedim kurtuldum beni hackleyenden bi sevincle girdim siteye yazdim mail adresimi oraya 7-8 karakter bi sifre geldi. onla siteye giris yaptim ve yeni sifremi olusturdum. buraya kadar hersey cok guzel. gel gelelim oyuna sifre yazmaya kalkinca ne eski sifrem ne sitenin bana yolladigi nede benim yarattigim yeni sifrem kabul edilmiyor. oyuna girdim bi arkadasimin chari i ile blackwinds ile konustum bana "yarin duzelicek, biliyorum yarin duzelicek" ne yazdiysam bu cevabi verdi. bende yarin duzelicek diye ki buyuk bir umitle yarin i bekledim. o yarin bugun oluyor ama ne site ne oyun a hicbir sifremle giremiyorum. daha aksam "[email protected]" a mail attim cvp yok. bugun tekrar mail attim yine cevap yok bu sorumsuzluk ciddi anlam da buyuyor. ben bu oyunda 4 yada 5 kez uylik aldim cash puan aldim, uye olanlara bile yardim edilmiyor. nereye kadar gidicek bu boyle.. eger bilen arkadaslar varsa bi yol gostersin. ben NASIL OYUNA GIRICEM ???[signature][hline]::MdkM:: ares 65lvl archer... 78k NP vs. vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 arkadaşlar ben oyuna çok rahat giriyorum şifremi değiştirdim ne güzel lvl de kasıyorum[signature][hline]nick :DeadSeXy lvl :5x clan :ressurection np :7xxx server:Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 beyler bildiğim kadarıya bi sorun var 1 2 güne hal ederler etmek zorundalarda...[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: czklc, 02 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Gmlerin Bi Suçuyok Bi Forumda Okudum Biri Siteye Fake Atmış NAsıl Becerdiyse O Yüzden Dolayı Giremiyoz Çarlar Gitti Ve Gm İn Bu Akşam Üzeri Yaptığı Açıklama ((( Password Sorunları İçin Bize Baş Vurmayın ))) Kime Baş Vuracaz Peki ? böle bişiy olamaz olsa bile charının şifremi kaybettim bölümünde Id ve mail adresi var oraya yazarsan sana şifreyi sıfıralyıp gönderiyor die biliyorum :S bana gelen şifreyle ben hem siteye hemde oyuna giremiyorum o nasıl iş amk :S[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: xXTaLkativeXx, 02 Aralık 2005 23:33 tarihinde demiş ki: said: czklc, 02 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Gmlerin Bi Suçuyok Bi Forumda Okudum Biri Siteye Fake Atmış NAsıl Becerdiyse O Yüzden Dolayı Giremiyoz Çarlar Gitti Ve Gm İn Bu Akşam Üzeri Yaptığı Açıklama ((( Password Sorunları İçin Bize Baş Vurmayın ))) Kime Baş Vuracaz Peki ? böle bişiy olamaz olsa bile charının şifremi kaybettim bölümünde Id ve mail adresi var oraya yazarsan sana şifreyi sıfıralyıp gönderiyor die biliyorum :S bana gelen şifreyle ben hem siteye hemde oyuna giremiyorum o nasıl iş amk :S O Bölümde çalışmıo :P[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4__ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 simdi sifre degistirmeye ID paswort yazıyorum yine ilk sayfa açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 biliyorum ya denedim ama adamların gönderdiği şifreyle nasıl login olunmuyor allahım ya :S anlamadım ilk defa başıma geliyor böle bi olay :///[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 login olunmuyor şu an siteden :S[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Beyler beklemekten başka bişey yapamazsınız şifremi unuttum bölümünü düzeltecekler en azından öyle duydum.Ne oldu bu knigta ya harbiden de içine ettiler[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kaç gün sonra ? nerde bu blackwinds paticik te güya anlamadım walla şu konu hakkında bi görüş bile yazmadı gidiyor notice geçiyor paticikteki benim die piyasada yok :S ne zman açıcılcak ne olcak hiç takan yok :/[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 valla bende daha görüşemedim onla banlanan bi charım var o konuda ondan bilgi isticektim özel mesaj gönderdim allah bilir bakmadan silmiştir bile[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar