Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online İspanyolca Kursu başlıyor!


SunBird

Öne çıkan mesajlar

9 Aralık: Barnes & Noble University® Online İspanyolca Kursu başlıyor!



Barnes & Noble University® ücretsiz Online İspanyolca Kursu 9 Aralık'ta başlıyor. Yeni başlayanlara yönelik hazırlanmış BNU İspanyolca Kursu, geniş bir yelpazeden oluşan eğitim içeriğini evinize getiriyor ve kullanıcılarına 24 saat öğrenme ve araştırma yapma imkanını ücretsiz olarak sunuyor. BNU kapsamındaki yeni başlayanlar için Online İspanyolca Kursu, tanınmış yazar ve uzmanlar tarafından hazırlanmış. Online İspanyolca derslerine katılmak ve bu hizmeti kullanmak da son derece kolay. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler için atılacak basit adımlar da şöyle:

* Öncelikle eğitim başlamadan önce sınıf için gerekli materyallerin sağlanması öneriliyor. Eğitmenlerin sınıf çalışmaları için özenle seçtikleri bu kitapları http://educate.barnesandnoble.com/educate/bn/home/catalog/Materials.jsp?productId=19355 adresinden temin edebilirsiniz.
* Dersler başlamadan önce, kursta verilecek eğitimle ilgili genel açıklama ve ders taslakları hakkında bilgi alarak kendiniz için ufak bir hazırlık yapabilirsiniz.
* 9 Aralık 2006'da saat 09:00'da başlayacak olan İspanyolca derslerine katılabilmek için Barnes & Noble University® kullanıcı adı ve şifresi alınması gerekiyor. Sınıfa kayıt yaptırdıktan sonra sayfanın solundaki "Your Courses" seçeneğininden kurs çeşitlerini görebilir, "Go To Your Course" butonunu tıklayarak genel açıklamalara ulaşabilirsiniz. "Enter Classroom"u seçerek ilk dersi görüntüleyebilirsiniz.
* Online sınıflara katılabilmek için kurs başlama tarihinden önceki hafta, şifrenizle giriş yapıp eğitimcilerin dersle ilgili verdiği çalışmaları takip edebilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra geriye dönüp diğer öğrencilerin aynı çalışmalarla ilgili görüş ve yorumlarını okuyup kendi fikirlerinizi diğer katılımcılarla paylaşabilirsiniz. Eğitimenler sayfaya girilen soruları düzenli olarak yanıtlayacak, sistem operatörleri de online sınıfınızla ilgili problemlerinize yardım edecektir.

Her türlü sorunuz için Barnes & Noble University HelpDesk'e http://www.barnesandnobleuniversity.com/help.asp linkinden ulaşabilirsiniz. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınızı paylaşmak için de http://educate.barnesandnoble.com/educate/bn/home/help/crm/customersuppreq.jsp adresinde bulunan formu doldurarak BNU ile iletişim kurabilirsiniz.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz.
Cemaat : İYİ bilirdik!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...