Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meşgul musun? müsün? müsun? musün?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi meşgul musün nasıl kulagına ters gelmiyor ben onu anlıyamadım :) söylemesi bile kastırıyo musün enteresan hehe[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş

[Bu mesaj Lothrodel tarafından 02 Aralık 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kulağa nasıl gelirse gelsin, müsün olucak ,türkçeyi katlettiniz be .

müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün

anladınız mı ?
Mesaj tarihi:
ben ilk 'müsün' de anladım, tüh diğerleri ziyan oldu. şaka bir yana da o u'nun üzerinde bi uzatma işaretimi ne var ilkokuldaşapka derdik o işarete ondan var. ama tdkyı arayacam bviraz hadi hayırlısı[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
1 .Bir işle uğraşan, iş görmekte olan:
"Belediye doktoru, kışın kimya tecrübeleri ile meşguldü."- S. F. Abasıyanık.

böyle bi örnek vermişler burada
meşguldü diyosa megul müsün der. olay bitti dağılın :-P[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage

[Bu mesaj Eternalus tarafından 02 Aralık 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ruby, 02 Aralık 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
kulağa nasıl gelirse gelsin, müsün olucak ,türkçeyi katlettiniz be .

müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün
müsün

anladınız mı ?

Artist misin sen? Kim katletmiş türkçeyi? Bilmediğimiz için soruyoruz... Tipe bak...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
  • Yeni Oluştur...