BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 0 dan 6 ya gitmek nerdeyse imkansız. 6' dan 7' ye daha kolay valla. 3-4-5'te sürekli yanıyor, hatta dex scolla bile 2 item yaktım +5' te . Bu benim bahtsızlığımmı? Yoksa bu kahpe herkezemi naz yapıyor ?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) )
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yanana takılarımın haddi hesabı yok. +4den +5e gecerken birsuru full plate yaktım. anlıcağın sadece sana deil banada aynı.[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 36 Priest Karus np : 50 Clan : ResisTr Manner : 25
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 su anda yerdeyim gülmekten xigenonda yeniden basladim elime 2 sword+7 yapim dedim 9 tane sword aldim 1 tanesi +6 olmadi anvil kafayi yedi galiba hala gülüyom ya[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
Öne çıkan mesajlar