Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn e girilmiomu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha 2 saat once girmistim ciktim biraz once girmeye calistim sizi kaydedemedik yada hizmet suan kullanilamadigindan turu mesaj gelio sizdede bu sorun oluomu
Mesaj tarihi:
bnmkindede aynı sorun var suan[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
Oluyor,suan arızalı galiba 10dk fln sonra geçer sanırsam.[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!!
----------------------------------------
BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Küçükken Domuza Domzi derdim.
Mesaj tarihi:
kesin ttnet proxylerinde problem vardır . Ararsanız da genel ağrıza var derler ne zaman düzeleceğini de söylemezler .

(nasıl sallıyorum problemi)[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not .
MaXi...
Mesaj tarihi:
msn açılmıyor nostalji yapıp icq açıyorum !!! 242550051 buyrun gelin :)[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111
Mesaj tarihi:
düzeldi.. ben 2 denemede girdim[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
kesin ttnet proxylerinde problem vardır . Ararsanız da genel ağrıza var derler ne zaman düzeleceğini de söylemezler .

(nasıl sallıyorum problemi)[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not .
MaXi...
  • Yeni Oluştur...