Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dupe wipe mi Soygun mu anlamadim!?!?!


mrproblem

Öne çıkan mesajlar

Biraz once iki haftadir girmedigim karakterime girdim ve uzeri cirilciplakti. ne armor ne bir item hc birsey kalmamish.
Kasamdaki malzemeler duruyor.
Uzermdeki armorlar +7/12 chitinden ibaretti ve bunlar yaklasik 5 ay onceden kalmaydi. iki hafta once ise buyuk dupe wipe ta silinmeyen +7 shardlarim duruyordu. iki adet pazardan aldiim kekuri ring +8 dex belt ve geri kalan crapy jewelery kismindan olushmaktaydi.
Az once girdim we bunlardan eser yok.
Bu son iki hafta icinde dupe wipe oldu da o kadar zamandir uzermde olan we dupe olmayan itemlar mi silindi. ciddi bir sekilde anlayamadim olayi. Bu haftasonu firsat bulup da girdim oyuna fakat bu gordugum karakterimin durumu karsisinda uzuldum ne oldugunu bilmemek de sinirlendirici ve daha da uzucu bir durum. boyle cirilciplak kalmak... :([signature][hline]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hackerlık deil :((( aynısı ::comeonbaby:: ide oldu dupe wipeden cıkan 1 rol 1 shard +8/80 ve sonradan aldıgımız shell +8/15 pouldron +9 dex dual küpe hp 9belt dex 9 pendant +8/15 chitin +7/12 dier parcalar shell gitti ne oldugunu anlıyamadık aynı şey bi kac arkın daha başına gelmiş beramusta (hack deil cünkü girdigimizde ib +7 kekuri ring 5k knight cash ve bankadaki 1 miktar para duruodu) :((([signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soyulan karakterim ottoman_prince
bir seneden fazla oldu. o kadar guzel arkadashliklar edindim cok ii insanlar tanidim bu oyunda bu karakterimle.
cocuum gibiydi.buyuttum giydirdim gezdirdm sewindim onla.we su anda da haline uzuldum hem de cok. kaybettiklerim emeklerm oldugundan belki de..
insan emekleri bosha cikinca uzuluor.
birakacagim sanirm..[signature][hline]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...