Kimster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Work and Travel sdc Amerika biliyorum ama bana avrupada bu tarz bi şey lazım.. eger boyle bi organizasyon biliyosanız lutfen yazın..yani Avrupa da hem çalışmak,hem para kazanmak ,hem de dili geliştirmek adına fikirlerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum(luzumsuz geyik yapmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Avrupa'da genelde çalışma kampları var onlarda belli ülkelerde mevcut.Daha çok bilgi de yazarım biraz araştırıyım arkadaşım benim o tarz bir şirkette çalışıyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Goarth çok ii .olur bi bakarsan sevinirim ,bende netten bakıyorum ama aradığımı tam olarak bulamadım.senden haber bekliyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Eskiden İngiltere'yi de kapsıyor diye duymuştum...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar