s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mrb arkadaşlar ist.da wow cdsini nerde bulabilirim? yardım edebilirmisiniz cogu yere baktım ama zor gelir diyolar eger bildiginiz açık adresi olan bi yer var ise yazsın lütfen tşkler[signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:---- LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 18xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gunde en az 4 tane aciliyor bu topicin aynisindan. arama yapmayip diger sayfalara baksan bile bulursun. bide yukarda stiki var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 www.sendit.com dan al hem turkiyeden de cok ucuz baya.EU versiyonu senditteki.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 saol ama ist. içinden elden almak istiyorum. bilen bi ark. yokmu yaV :([signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:---- LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 18xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 nerede oturuyorsun ki sen ? yakınsan bahcelıevler goldpc var oradan temın edebılırsın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 boşver alma[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 twisty dikkatimi cekti sen neden hep yeni baslayanlara baslama dıosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Senditte Eu mu gelcek Us mi gelcek garanti verilmio.Bu arada Us cd alıp Eu realmlarında oynanabilio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Delidana, 29 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: twisty dikkatimi cekti sen neden hep yeni baslayanlara baslama dıosun :D knight online yeterlimi ?[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL [Bu mesaj Twisty tarafından 01 Aralık 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 knight online oynayınca ne oluyor? suçmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 suc degılde ben sahsı fıkrımı solıyeyım lvl 62 warıor almıstım arkadasımdan bole sacma bısı olamaz olınde rap lı bı sılah vardı +8 mı ney paso exacute vuruon mubarek vurdugun devrılıo :D ve grafık acısından rezalet bence UO 1 mılıon ceker kngt a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Şişli Cevahi Alışverişmerkezinde Toy'rus(ismini yanlış yazmışolabilirim), D&R ve ismini şimdi hatırlayamadığım birkaç yerde daha vardı. Şuan ne alemde bilmiyorum ama.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hazir cd konusu acilmisken baska bir soru sorayim ben . cd falan yok bende ama oyun klasorunu bir bilgisayardan oburune kopyalasam calisir mi calismaz mi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çalışır[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sendit.com' Dan Alınan Wow Cdleri Eu Mu Yoksa Us mi ? Adamlar Oraya Bunun Garantisini Weremeiz Falan demişler şimdi boş yere us ye para ödemielim )= arkların hepsi eu serverda. Yardımcı Olursanız sewinirim, Ya Da Alabileceim Başka yerler warmı ?? [ Garanti Eu olan ] İzmirdeim bu arada mekan belirtirseniz oda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar