Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mrb arkadaşlar
ist.da wow cdsini nerde bulabilirim?
yardım edebilirmisiniz
cogu yere baktım ama zor gelir diyolar
eger bildiginiz açık adresi olan bi yer var ise yazsın lütfen
tşkler[signature][hline]Nick:_OverKill_
Server:Ares
Clan:----
LVL:6x
Class:Rogue Assain [Orc]
Np: 18xxxx
Mesaj tarihi:
www.sendit.com dan al hem turkiyeden de cok ucuz baya.EU versiyonu senditteki.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Mesaj tarihi:
said:
Delidana, 29 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
twisty dikkatimi cekti sen neden hep yeni baslayanlara baslama dıosun :D

knight online

yeterlimi ?[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL

[Bu mesaj Twisty tarafından 01 Aralık 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
suc degılde ben sahsı fıkrımı solıyeyım lvl 62 warıor almıstım arkadasımdan bole sacma bısı olamaz olınde rap lı bı sılah vardı +8 mı ney paso exacute vuruon mubarek vurdugun devrılıo :D ve grafık acısından rezalet bence UO 1 mılıon ceker kngt a.
Mesaj tarihi:
Şişli Cevahi Alışverişmerkezinde Toy'rus(ismini yanlış yazmışolabilirim), D&R ve ismini şimdi hatırlayamadığım birkaç yerde daha vardı. Şuan ne alemde bilmiyorum ama.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Mesaj tarihi:
hazir cd konusu acilmisken baska bir soru sorayim ben .

cd falan yok bende ama oyun klasorunu bir bilgisayardan oburune kopyalasam calisir mi calismaz mi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Sendit.com' Dan Alınan Wow Cdleri Eu Mu Yoksa Us mi ? Adamlar Oraya Bunun Garantisini Weremeiz Falan demişler şimdi boş yere us ye para ödemielim )= arkların hepsi eu serverda. Yardımcı Olursanız sewinirim, Ya Da Alabileceim Başka yerler warmı ?? [ Garanti Eu olan ] İzmirdeim bu arada mekan belirtirseniz oda olabilir.
  • Yeni Oluştur...