Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Evet arkadaşlar az önce ujio ile beraber a1 towndan çıktık a2 de bu görüntü oluştu birlikte kestik kutu ona çıktı tekrar sölüyorum bossda ks olmaz son nokta olsun bu[spo1=atilla].[/spo] NOT:Ujio yu görünce heyecandan wolf basmayı unutmuşum :D[signature][hline]bizi bilen bilir etikete gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 wolf atmayı unuttum ajfdhfdsnvcx :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:45 Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kim ks yaptı ben onu anlamadım?[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: polifonik_osuruk, 02 Aralık 2005 10:25 tarihinde demiş ki: kim ks yaptı ben onu anlamadım? +1[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kimse ks yapmadı amaç bossda ks yoktur herkes dalabilir mantığını aşılamak[signature][hline]bizi bilen bilir etikete gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Beowolf, 02 Aralık 2005 10:28 tarihinde demiş ki: kimse ks yapmadı amaç bossda ks yoktur herkes dalabilir mantığını aşılamak Ks herseyde vardır ama olmamalı boss arıyosun buluyosun kersmeye baslıyosun tak senden daha güclü biri geliy kesiyo :( NO KS[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 işte bu mantık ortamları geriyor tamam mormal npclerde ks yapılmamalı ama bu boss ve ikimizde tanksız kesebilşiyoruz ayrıca ikimizde a1 towndan aynı anda çıktık birlikte geldik a2 de bulduk önce ben daldım sonra oda daldı ve gayet normal kesme kapsiten varsa dalarsın yoksa yatarsın zaten[signature][hline]bizi bilen bilir etikete gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Kural olarak boss da ks yoktur. Ama etik olarak bossda ks yapılmaz. Burdan Rebelde20 ye ailecek slm yolluyoruz.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: semihgunes, 02 Aralık 2005 10:31 tarihinde demiş ki: said: Ks herseyde vardır ama olmamalı boss arıyosun buluyosun kersmeye baslıyosun tak senden daha güclü biri geliy kesiyo :( NO KS roflmao derim baskada bir sey demem o attiladan bana wp düstü biraksaydim o attilayi sen bana wp verir miydin ?[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bu arada beawolfun dedigi gibi ayni anda a1 attilaya gittik ayni anda server deistirdik ayni anda bossa basladik...[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… prob Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Arma, 02 Aralık 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Kural olarak boss da ks yoktur. Ama etik olarak bossda ks yapılmaz. Burdan Rebelde20 ye ailecek slm yolluyoruz. selamlarına, bizim klanınkileri de ekleyerek gönder dostum...[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Purgatory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yav Ks tanımı bile olmaz güçlü olan bossa dalar dierleri daha az dmg verdiyse güçlü olana yarım etmiş olurlar okadar yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bur0 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bossda ks olmaz bu dogru ama bazen cok adilik yapiyolar ben arkama almisim harpy queni kesecem 2 960 1 1920lik heali 62 lvl warior screami acacam adam geldi 62 lvl priest 1 960 healer 62+ warior ilk biz geldik takim tamamlandi onlar geldi bekledim dalacaklar mi diye baktim dalmiyolar ben daldim dogal olarak bu zeki arkadaslarda arkama daldilar dogal olarak 960 healle wariorun gücü azaliyor 62 lvlli priest 1920 basiyor nasil bas ediyim ben sizce bu adalet mi[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ks olmaz serefsizlik olur:D (futility e slm bu arada :D ) ya dun 45 dakka golem spotunda talos kovaladık ayıp bu madem healerın gecikti ya da gelmicek bırak keslim 45 dakka golem arasında kos allah kos[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kesemiosam kestirmem mantigi cok yannis ayni sey sen yapmis olsaydin fuking noob turk olurdun ama onlar yapinca gayet dogal onlarin hepsinin ben .... neyse anladiniz siz ;)[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 boss ve cz de ks olmaz yane en azından ban sebebi diil.en azından eslant harpylerine ks yapmaktan daha akıllıca belki item duser :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bjork Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: semihgunes, 02 Aralık 2005 10:31 tarihinde demiş ki: said: Beowolf, 02 Aralık 2005 10:28 tarihinde demiş ki: kimse ks yapmadı amaç bossda ks yoktur herkes dalabilir mantığını aşılamak Ks herseyde vardır ama olmamalı boss arıyosun buluyosun kersmeye baslıyosun tak senden daha güclü biri geliy kesiyo :( NO KS Demekki O Güçlü olan Kişide Boss ariyormuş :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 onu ben kesseydim ne hoş olurdu wp çıkardı deniz sorardı ne düştü die wp sonra pp varsa sende değişelim hoş olurdu napalım o daha güçlüydü kesti bide ben 5 kere pot kullandım o hiç pot basmadı kestikten sonra 1 kere bastı sadece bu nasıl bi chardır anlamadım :D[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ahahah yok canim bastim sen görmemisindir :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 gerçi bişeyide itiraf edeyim ujio girmese ben onu kesemeyecektim zaten yanıma pot almayı unutmuşum kesmeye başladıktan sonra fark ettim 8 hp potla girdim varmı böle bir mantık :D[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 o zaman helal et :D:D:D:D bu arada bende de wp yoktu ilac geldi :D 1 2 arkadasin daha eksigi war onlarada wp ayarliim sonra +2ye kadar gider o wp :D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 e zaten helal etmesem noob the turk moduna girerdim orda bide keyfim yerindeydi orda lesathdan çift drop aldım complate pad le scorpion bow gerçi cs ümidiyle girmiştim ama napcan oda yeter unique coin çıkmasından iidir[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ahah nice drop cs olsa güzel olurmus ama hic yoktan iidir :)[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yeni taktiğim sabırla yanımda bi warrior arkadaşla saatlerce bowlda dönmek cz bossların dropları sağlam oluyor ujio işin olmazsa yapalım gece ama en az 1 saat dönecez np desen var riote du carttı curttu 800k xp kastım nevale keserekten en az 3 boss garanti ederim yanımda sağlma warriror olunca rahat dönüyorum :D genelde yigit12 ile dönüyoz[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bu arada beawolfun dedigi gibi ayni anda a1 attilaya gittik ayni anda server deistirdik ayni anda bossa basladik...[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Arma, 02 Aralık 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Kural olarak boss da ks yoktur. Ama etik olarak bossda ks yapılmaz. Burdan Rebelde20 ye ailecek slm yolluyoruz. selamlarına, bizim klanınkileri de ekleyerek gönder dostum...[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Purgatory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yav Ks tanımı bile olmaz güçlü olan bossa dalar dierleri daha az dmg verdiyse güçlü olana yarım etmiş olurlar okadar yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bossda ks olmaz bu dogru ama bazen cok adilik yapiyolar ben arkama almisim harpy queni kesecem 2 960 1 1920lik heali 62 lvl warior screami acacam adam geldi 62 lvl priest 1 960 healer 62+ warior ilk biz geldik takim tamamlandi onlar geldi bekledim dalacaklar mi diye baktim dalmiyolar ben daldim dogal olarak bu zeki arkadaslarda arkama daldilar dogal olarak 960 healle wariorun gücü azaliyor 62 lvlli priest 1920 basiyor nasil bas ediyim ben sizce bu adalet mi[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ks olmaz serefsizlik olur:D (futility e slm bu arada :D ) ya dun 45 dakka golem spotunda talos kovaladık ayıp bu madem healerın gecikti ya da gelmicek bırak keslim 45 dakka golem arasında kos allah kos[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kesemiosam kestirmem mantigi cok yannis ayni sey sen yapmis olsaydin fuking noob turk olurdun ama onlar yapinca gayet dogal onlarin hepsinin ben .... neyse anladiniz siz ;)[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 boss ve cz de ks olmaz yane en azından ban sebebi diil.en azından eslant harpylerine ks yapmaktan daha akıllıca belki item duser :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: semihgunes, 02 Aralık 2005 10:31 tarihinde demiş ki: said: Beowolf, 02 Aralık 2005 10:28 tarihinde demiş ki: kimse ks yapmadı amaç bossda ks yoktur herkes dalabilir mantığını aşılamak Ks herseyde vardır ama olmamalı boss arıyosun buluyosun kersmeye baslıyosun tak senden daha güclü biri geliy kesiyo :( NO KS Demekki O Güçlü olan Kişide Boss ariyormuş :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 onu ben kesseydim ne hoş olurdu wp çıkardı deniz sorardı ne düştü die wp sonra pp varsa sende değişelim hoş olurdu napalım o daha güçlüydü kesti bide ben 5 kere pot kullandım o hiç pot basmadı kestikten sonra 1 kere bastı sadece bu nasıl bi chardır anlamadım :D[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ahahah yok canim bastim sen görmemisindir :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 gerçi bişeyide itiraf edeyim ujio girmese ben onu kesemeyecektim zaten yanıma pot almayı unutmuşum kesmeye başladıktan sonra fark ettim 8 hp potla girdim varmı böle bir mantık :D[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 o zaman helal et :D:D:D:D bu arada bende de wp yoktu ilac geldi :D 1 2 arkadasin daha eksigi war onlarada wp ayarliim sonra +2ye kadar gider o wp :D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 e zaten helal etmesem noob the turk moduna girerdim orda bide keyfim yerindeydi orda lesathdan çift drop aldım complate pad le scorpion bow gerçi cs ümidiyle girmiştim ama napcan oda yeter unique coin çıkmasından iidir[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ahah nice drop cs olsa güzel olurmus ama hic yoktan iidir :)[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yeni taktiğim sabırla yanımda bi warrior arkadaşla saatlerce bowlda dönmek cz bossların dropları sağlam oluyor ujio işin olmazsa yapalım gece ama en az 1 saat dönecez np desen var riote du carttı curttu 800k xp kastım nevale keserekten en az 3 boss garanti ederim yanımda sağlma warriror olunca rahat dönüyorum :D genelde yigit12 ile dönüyoz[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar