buyuk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 beyler benim carımı o [email protected] adresini kullanan adam hackledi adını ve ıp sini tespit ettirmeye calıştım adı:kemal calışkan ip:kucukyalı görünüyo eğer sizde araştırın lütfen ben carımla oymamıyom ve benim carımla girip herkesi dolandırdığını öğrendim bu arada lvl 61 %50den beni %15 edüşürdü gm beni hiç olmazsa şifre değişinceye kadar banlasa sorun ortadan kalkacak[signature][hline]
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 uzun olcak ama sory arkadaslar baslık acmaktansa buraya atim :D [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): hi [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): speak turkish ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): no only english... [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): how can I help you? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): oww sory [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ?? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): speak turkish [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): what is problem...? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): this msn for only change password... [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): Knight Online pass change... [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): you wnat change pass? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): you want change pass? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): hello... [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): wait pls [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ı have lvl 65 character and its password have an error what can ı do for it? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): what is your ID? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ID please... [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı) size bir Titreşim gönderdi! [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): Canturk [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): what is pass? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): iD: Canturk [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): Pass: 586425874lks [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): I am sorry... [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): Invalid pass... [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): dangalak yarım aklınla kimi keklicen =) [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): seni [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): haha [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): şerefsiz köpek [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ama kekeldiğim çok var [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): belki seninde bi charını keklemişimdir... [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): eminmisin ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): bukadar uğraştığına göre benle [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): kesin hacklenmişindir [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): sadece maili bir sitede gördüm bir bakim dedim bu lamer e [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): yada arkadaşın hacklenmiştir.... [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): ,hmm [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): beni hacklıcak anasından dogdumu sence ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): eziksin galiba yaşın felan kaç ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): 25 [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): yaşından utanmıyormusun ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): hayır [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): lan salak [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): milletin emegiyle oynuyorsun ? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): utanacak ne var? [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): şerefsiz ith [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): kes lan kes [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): sen benim kadar yetenekli olsan yapmazsın sanki [email protected] (E-posta Adresi Doğrulanmadı): muhea allahın ezigi yetenekliysen herkes gibi sende db gir böle noob luk yapacagına bundan sorası ayıba kaçar :d
Öne çıkan mesajlar