El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 30 gürevi cok dolu ne iştir ne hikmettir ne hasandır :D bu insanları napçaz yeni server hemen dalız soora dc verio yok ban yedim yok koxp yok vs vs falan filan abijim ne gusel kasmışın serverında ne işin var elin yeni serverında bi de arkadaş grubu yapıp geçiolar soora ortalık clan doleyyo :D[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bişi desenize murtaza aga sen de bari :D ban kaçıom saat 18,44[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kağan yanına gelirsem yaparım sana 30 görevini bi sus aq bu ne yarım saatte kaç tane topic açıp saçma saçma şeyler yazmışsın topic kasçaksan git garbage de fln saçma saçma birsürü topic var gir oralara yaz bişeyler[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Clan : yok clan mlan aq çigen dolu bütün clanlar Level : 51 Nps : 2*** Job : Hunter [Bu mesaj DownTown tarafından 02 Aralık 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 maddafacca oyunda ingilizce konusmayı biliyon clanıda sattım adi herif ingilizceyi de doğru bilmiyo önce öğren sonra gavur takliti yap lolz mather deil mother bunuda benden öğren zzz[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:45 Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar