Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dijital Fotoğraf Makinası Öneri?


Chasten

Öne çıkan mesajlar

300 milyon verebilirim en fazla fotoğraf çekme konusunda öyle özel bir bilgim yok ama ögrenemek istiyorum işte kısacası fotografcılıga ba$lamak istiyorum 300 milyona kadar verebilirim ne önerirsiniz şöööle zoom lu mumlu olsun :p[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

canonlar çok kaliteli oneririm.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Görüntüsü böyle bir şey :) canon a510 ın güzelmiş$



http://www.dpreview.com/reviews/canona510/

Bu sitede 190$ falan diyo ama kazık yemeyim :) türkiyede fiyatları ne kadar bunların.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Canon'un profesyonel fotoğraf makineleri var yakında fiyatları bayağı bir düşecek modelini bilmiyorum.2000$ civarlarında 1100$ a düşecek gibi. Sony'dede 5.1 mega pixel var 880 milyon 10.1 mega pixel : 1570$.. Foto. mak. istiosan ucuza olympostan al derim en ii ve ucuzları orda.[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...