Rehavet_yok Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Adamlar catir catir kullaniyo hadi onların ki serefsizlik ama benim ve cz de kilerin nerdeyse hepsini uzuuun bir sure Gm Gm diye seslenmeleri ben bildigim tum GM lere pm atmama ragmen biri bişi yapmadı. Bir anlamı yok aslında bosuna oldurttum kendimi:) ama sizde izleyin. http://www.elmoradknights.com/kospincz.avi
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Gm demi kospa bağladı acep yazıon yazıon tık olmuo adamlarda:D:D
Rehavet_yok Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bu arada Site (www.elmoradknights.com) için hacklendi cartcurt yazıları cıkmıs burda aslına bakarsanız bende aynısını düşüdüm agır hasarlıydı SQL ama gorusmelerden sonra anladım ki server tasınmıs ve datamlarım gitmiş + sql gocmus bu site nispeten insanların emekleri vardı. ama ya diger sitelerim:( keske adi bir lamer işi olsaydı. kısaca Ne oyundaki nede hostinglerdeki yoneticiler dogru caslımıyo:(
Rehavet_yok Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 son derece haklısın ama elimizden bişi gelmiyo sabır bakalım biraz daha zaten artık premium felan almıyom biraz daha takılırım oyuna gelişme olmazsa bye bye der giderim.
Öne çıkan mesajlar