SeCTioN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Password=xxxxxxxxxx Thank you for your registration. Please click the link to activate your account. https://www.knightonlineworld.com/account/activate.php?uid=woxsyturkwoxsy&actkxxxxxxxx Thank you KnightOnlineWorld Team arkadaşlar böle bı maıl aldım bastım aktıf oldu dıyor ama şifre gırmıyor ne yapcam clan lıderı char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yeni clan kur :D[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Merak etme aynı dert bende de var :) oyuna giremiyoruz sifreler yuzunden[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar