AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 http://www.mindistortion.net/keystrokes/[signature][hline]I want your Soul Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 95 milyon kere tuşa basmış biri aferin. /internet[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 afferim harbi ona[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ee harbi yuj yani bırak boş zamanı benim ellerim yoruldu 250 ye geldim de.. ii kasmış walla..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ahaha 1000 yaptım[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 95 milyon kere basmış olması imkansız bence bi düzenek falan hazırlamıştır elektronik bişi, çok zor olmaz, chemical yapabilir for egzampıl :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 helal[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 en sonunda backspace e bastm sayfa geri dondu :D[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 dolphin project vardi bi zamanlar. Hatta konu dışında sticky yapip tüm pati camiasinida buna zorlamişti bonepart :D. Sırf pati powerla ilk 10 a girmiştik sanırsam. Tabikide bi düzenek var. Macro. //Ha bide dolphin project bi çeşit hayir işiydi. Yani boş gözüksede degildi hani. [signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust [Bu mesaj Overseer tarafından 29 Kasım 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 25 de baydım[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Macro programlarıyla yapılabilir. Saniyeden daha az bir sürede bütün tuşlara bastığınızı gösterebilirsiniz bilgisayara. Burda işlemci gücü giriyor devreye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 saçmalık yahu[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tık tık tık tık tık *!anne gel bas azcık şu tuşa*[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Klavyenin üstüne çıkın oturun bütün tuşlara basılıyo zaten :-P[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bide arkadaşlar şu var bu swf dosyası yani dosya indirilir, bir swf decomplier ile fla dosyasına çevrilir action scripting ile oynanır ve mesela space tuşuna basınca 1000000 artış olması sağlanabilir :). Sonra Bill amcamı geçersiniz :-P[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Aşırı Heycana kapılmayın benim gibi bilekleriniz arır ve klavyenizin bozulma ihtimali yukselir :D[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Parmaklarım yoruldu yaa :-)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirinby Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ilk 3 pati olana kadar durmak yok :D[signature][hline]I want your Soul Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: AzureSlayer, 29 Kasım 2005 21:44 tarihinde demiş ki: ilk 3 pati olana kadar durmak yok :D Oradaki gerçek bill amca olabilir hee :-P, sorıyım ben dur bi tel açıyım özledim zaten amcamı :-)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Brigand, 29 Kasım 2005 21:49 tarihinde demiş ki: said: AzureSlayer, 29 Kasım 2005 21:44 tarihinde demiş ki: ilk 3 pati olana kadar durmak yok :D Oradaki gerçek bill amca olabilir hee :-P, sorıyım ben dur bi tel açıyım özledim zaten amcamı :-) Aaha super dusunsenize dunyanın en zengin adamı hoplayıp zıplayıp klavyeye vuruyo boyle 17million...18milliom..19million...[signature][hline]I want your Soul Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bunu macroman ya da benzer bir programlara yapabilirsiniz. siz yatmaya gidin macroman de sabaha kadar hiç durmadan tuşlara bassın. [Bu mesaj Matis tarafından 29 Kasım 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Matis, 29 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki: bunu macroman ya da benzer bir programlara yapabilirsiniz. siz yatmaya gidin macroman de sabaha kadar hiç durmadan tuşlara bassın. [Bu mesaj Matis tarafından 29 Kasım 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] su anda makroda ve 20 binlerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 [Bu mesaj lordgnr tarafından 30 Kasım 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 pati invicta!! =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 basınca nolyo sabahtan beri 3000 küsür yaptım burda yapasam post kasıyo dersiniz :D[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar