Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok mu bos zamanın var ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ee harbi yuj yani bırak boş zamanı benim ellerim yoruldu 250 ye geldim de.. ii kasmış walla..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
95 milyon kere basmış olması imkansız

bence bi düzenek falan hazırlamıştır elektronik bişi, çok zor olmaz, chemical yapabilir for egzampıl :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
dolphin project vardi bi zamanlar. Hatta konu dışında sticky yapip tüm pati camiasinida buna zorlamişti bonepart :D. Sırf pati powerla ilk 10 a girmiştik sanırsam. Tabikide bi düzenek var. Macro.
//Ha bide dolphin project bi çeşit hayir işiydi. Yani boş gözüksede degildi hani.
[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust

[Bu mesaj Overseer tarafından 29 Kasım 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
25 de baydım[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
Bide arkadaşlar şu var bu swf dosyası yani dosya indirilir, bir swf decomplier ile fla dosyasına çevrilir action scripting ile oynanır ve mesela space tuşuna basınca 1000000 artış olması sağlanabilir :). Sonra Bill amcamı geçersiniz :-P[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin

by Brigand
Mesaj tarihi:
Aşırı Heycana kapılmayın benim gibi bilekleriniz arır ve klavyenizin bozulma ihtimali yukselir :D[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum.

Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
Mesaj tarihi:
said:
AzureSlayer, 29 Kasım 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
ilk 3 pati olana kadar durmak yok :D

Oradaki gerçek bill amca olabilir hee :-P, sorıyım ben dur bi tel açıyım özledim zaten amcamı :-)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin

by Brigand
Mesaj tarihi:
said:
Brigand, 29 Kasım 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
said:
AzureSlayer, 29 Kasım 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
ilk 3 pati olana kadar durmak yok :D

Oradaki gerçek bill amca olabilir hee :-P, sorıyım ben dur bi tel açıyım özledim zaten amcamı :-)

Aaha super dusunsenize dunyanın en zengin adamı hoplayıp zıplayıp klavyeye vuruyo boyle 17million...18milliom..19million...[signature][hline]I want your Soul
Power is Everything
Mesaj tarihi:
bunu macroman ya da benzer bir programlara yapabilirsiniz. siz yatmaya gidin macroman de sabaha kadar hiç durmadan tuşlara bassın.

[Bu mesaj Matis tarafından 29 Kasım 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Matis, 29 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
bunu macroman ya da benzer bir programlara yapabilirsiniz. siz yatmaya gidin macroman de sabaha kadar hiç durmadan tuşlara bassın.

[Bu mesaj Matis tarafından 29 Kasım 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]

su anda makroda ve 20 binlerde :D
  • Yeni Oluştur...