Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ÖHHÖ !!! symantec'in dl sayfasında bişi yazıo winXP ler için. System Restore'u disable edip arama yapcaanız. Hatta patchi yükleyene kadar enable etmiceksiniz. Patch'i yükledikten sonra System Restore'u enabled edince worm istesede system restore yapamıcak.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 selamonun dediğini yaparsak tek başına halleder mi?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 gariptir fix blast virüsü bulamadı-bu virüs sizde yok dedi. Regedit yapmaya çalıştım Run'ın altında windows auto update"="msblast.exe" diye bişey yok o yüzden silemedim. Şimdi selamonun dediğini yapıcam...şimdi cieksiniz ki o zaman virüs sende yok ama var işte ya :([hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar