Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Krize kesin çözüm ( RPC KRİZİ)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ÖHHÖ !!!
symantec'in dl sayfasında bişi yazıo winXP ler için. System Restore'u disable edip arama yapcaanız. Hatta patchi yükleyene kadar enable etmiceksiniz.

Patch'i yükledikten sonra System Restore'u enabled edince worm istesede system restore yapamıcak.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
selamonun dediğini yaparsak tek başına halleder mi?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
gariptir fix blast virüsü bulamadı-bu virüs sizde yok dedi. Regedit yapmaya çalıştım Run'ın altında windows auto update"="msblast.exe" diye bişey yok o yüzden silemedim. Şimdi selamonun dediğini yapıcam...şimdi cieksiniz ki o zaman virüs sende yok ama var işte ya :([hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
  • Yeni Oluştur...