Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Krize kesin çözüm ( RPC KRİZİ)

Selamon

Öne çıkan mesajlar

İlk olarak: Denetim Masası--->Yönetimsel Araçlar--->Hizmetler--->Uzaktan Yordam Çağırısı (RPC) Açtıktan sonra kurtarma sekmesine geçin ve 1hata 2.hata ve 3.hata seçeneklerinde eylem yürütmeyi seçin uygula deyip kapatın.
Daha sonra uzaktan yordum Çağırıcı (RPC) Konumlandırmayı açın ve devre dışı bırakın. Bu işler bitince http://www.microsoft.com/technet/treeview/?url=/technet/security/bulletin/ms03-026.asp linkinden 32bit olanı indirin ve siteminze kurun (biraz uzun sürebilir sakın kapamayın) İndirdiğiniz bu dosyayı bilgisayarınıza yükledikten sonra değiştirdiğiniz ayarları eski haline getirin. Bu şekilde kesin olarak rahatlarsınız hiç derdiniz tasanız kalmaz mutlu olursunuz.

Saygılarımla.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bize bu linki sağlayan dark-dr ve hizmetler kısmında ki yapılacakları ilk olarak postlayan Disappear a çok ama çok teşekkür ederim. Umarım gelecekde sorunsuz güzel işletim sistemleri kullanmak nasip olur...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ayarları değiştirdiğin zaman ayarları düzeltene dek o dediklerin yaşanıyor fakat patch i kurup ayarları normal hale getirdiğinde hepsi normala dönüyor. Eğer dönmediyse bilgisyarı bir kapatıp 5dk oyalan yeniden aç kendini bulsun yavrucak (ciddiyim)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi aklıma geldi eğer ayarları neden değiştiriyoruz diye soracak olan olursa cevap şudur : dosyayı bilgisayarınıza indirip kurana dek geçen zamanda saldırıya maruz kalıp bilgisyarınız yeniden başlamasın diye.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART 32bit olanı mı denedin ? Eğer denemediysen onu dene. Olmaz sa 64lüğü dene.. eğer ikiside olmuyosa buraya hatayı yaz ben bir çözüm araştırıyım.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

bu şekilde patch i yaparken bilgisayar kendini kapattı ardından açtığım basşlat menüsü gözükmüyor. Tekrar patch yapmak için programa tıklayınca ''kur update.inf dosyasının bütünlüğünü doğrulayamadı.Şifreleme hizmetinin bu bilgisayarda çalıştığını doğrulayın'' yazıyor.[hline]i'm ashamed, i was shamed
Sosyal ağlarda paylaş

bende bilgisayari tek formatlayan keriz benmiyim ve bu birisi saldiriyo sanirim hayirdir in$allah triplerine giren bir benmiyim olmu$tum,degmi$
iyi,kurtuldum ama

gerci butun windows kullanicilarina saldirilacagi yaziyordu birkac gun once forumlarda?ba$ka ulkelerde ayni durumdan $ikayetcimi $u anda?[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur)
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART elbet bir kurtarma yolu vardır ama önemli dosyaların yokse bence sen temiz bir format çek makinaya.En güzeli o oluyo. Oooh mis gibi pırıl pırıl bomboş hdd çıkıyo karşına ıvır zıvır hiçbişey kalmıyo.
(ukalalık ettiysem özür dilerim)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

sayin kemikparcasi
patch var bi tane,indir $ip diye duzeltiyor xp de
*!dakikalar sonra...*

bulamadim,cok gerekliyse bir $ekilde ula$tirayim sana

btw,146 dan girince bir$ey olmuyor(nedense?)[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur)
horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç kasmayın yok formattı yok bılmemneydı ya 98 kurun mutlu olun yada Lınux kurun Microsoft ve onun guvenlık acıklarından ebedıyen kurtulun :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...