Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 İlk olarak: Denetim Masası--->Yönetimsel Araçlar--->Hizmetler--->Uzaktan Yordam Çağırısı (RPC) Açtıktan sonra kurtarma sekmesine geçin ve 1hata 2.hata ve 3.hata seçeneklerinde eylem yürütmeyi seçin uygula deyip kapatın. Daha sonra uzaktan yordum Çağırıcı (RPC) Konumlandırmayı açın ve devre dışı bırakın. Bu işler bitince http://www.microsoft.com/technet/treeview/?url=/technet/security/bulletin/ms03-026.asp linkinden 32bit olanı indirin ve siteminze kurun (biraz uzun sürebilir sakın kapamayın) İndirdiğiniz bu dosyayı bilgisayarınıza yükledikten sonra değiştirdiğiniz ayarları eski haline getirin. Bu şekilde kesin olarak rahatlarsınız hiç derdiniz tasanız kalmaz mutlu olursunuz. Saygılarımla.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bu arada bize bu linki sağlayan dark-dr ve hizmetler kısmında ki yapılacakları ilk olarak postlayan Disappear a çok ama çok teşekkür ederim. Umarım gelecekde sorunsuz güzel işletim sistemleri kullanmak nasip olur...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 peh bızı yazan yok :p benım taktık ı$e yaradı denemeyenler denemsın :P[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 gereksiz senin söylediğin taktik[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 nah![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hah?[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hm bunu görmemisim bos yere actim bi topic demek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Sadece bunu mu daha 4 tane daha konu var bununla ilgili. ;)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yanlis paticik'in gucunu gorun. Bir kriz patlak verdi ve yarim saat icinde hemen cozumu bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ayarları değiştirdiğin zaman ayarları düzeltene dek o dediklerin yaşanıyor fakat patch i kurup ayarları normal hale getirdiğinde hepsi normala dönüyor. Eğer dönmediyse bilgisyarı bir kapatıp 5dk oyalan yeniden aç kendini bulsun yavrucak (ciddiyim)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ya şimdi aklıma geldi eğer ayarları neden değiştiriyoruz diye soracak olan olursa cevap şudur : dosyayı bilgisayarınıza indirip kurana dek geçen zamanda saldırıya maruz kalıp bilgisyarınız yeniden başlamasın diye.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bone nete bağlı değilken patch'i yapmaya çalış. Ha tabiki klasik restart'dan sonra.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 BonePART 32bit olanı mı denedin ? Eğer denemediysen onu dene. Olmaz sa 64lüğü dene.. eğer ikiside olmuyosa buraya hatayı yaz ben bir çözüm araştırıyım.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 BonePart dedigin sorun bendede oluyodu saglam bi Format attım oh tertemizim allaha sukur! Haha bide supriz var BonePart Windowsunun hangi surucude olduguna baksana bi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bu şekilde patch i yaparken bilgisayar kendini kapattı ardından açtığım basşlat menüsü gözükmüyor. Tekrar patch yapmak için programa tıklayınca ''kur update.inf dosyasının bütünlüğünü doğrulayamadı.Şifreleme hizmetinin bu bilgisayarda çalıştığını doğrulayın'' yazıyor.[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bende bilgisayari tek formatlayan keriz benmiyim ve bu birisi saldiriyo sanirim hayirdir in$allah triplerine giren bir benmiyim olmu$tum,degmi$ iyi,kurtuldum ama gerci butun windows kullanicilarina saldirilacagi yaziyordu birkac gun once forumlarda?ba$ka ulkelerde ayni durumdan $ikayetcimi $u anda?[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 . [Bu mesaj orc_lord tarafından 12 August 2003 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 . [Bu mesaj orc_lord tarafından 12 August 2003 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 BonePART elbet bir kurtarma yolu vardır ama önemli dosyaların yokse bence sen temiz bir format çek makinaya.En güzeli o oluyo. Oooh mis gibi pırıl pırıl bomboş hdd çıkıyo karşına ıvır zıvır hiçbişey kalmıyo. (ukalalık ettiysem özür dilerim)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sayin kemikparcasi patch var bi tane,indir $ip diye duzeltiyor xp de *!dakikalar sonra...* bulamadim,cok gerekliyse bir $ekilde ula$tirayim sana btw,146 dan girince bir$ey olmuyor(nedense?)[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bonepart panik atak olmu$ :lol: kusura bakma naisl yardim edecegimi bilmiyorum eger patchi yukleyemiyorsan[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Bu patch Windows XP "Beta" 'da çalışmıyor ve sistemi bozuyor. ZoneAlarm kurdum şimdilik sorunu çözdü. (135. porta gelen sinyalleri bloke ediyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Oof deli oldum.. dün gece bu benimde başıma geldi.. napim napim derken tekrar 98 e döndüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 creatingrestore da resetledimdi şimdi patch yüklerken update.inf le ilgili bişiler diyo bu krizi aşanm warmı ? nortonun şeysini açlıştırdım 1 dosya sildi ama rpc yi ezki haline getiremiyom bonepart daki sorun war ve patchide yükliyemiyom imdak imdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Hiç kasmayın yok formattı yok bılmemneydı ya 98 kurun mutlu olun yada Lınux kurun Microsoft ve onun guvenlık acıklarından ebedıyen kurtulun :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar