Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Fiyat listesi 32 için ne dersiniz? 64 için...vs vs... hangisi iyidir? Bilgim yok.. Sony 32 için 78 Milyon istediler REalde Alın dedim diyecem,bi ufaktan help[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 up![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 32 64 memo stick iyse 64 e cikardiginda fiyat 20 dolardan fazla artiyorsa kesinlikle 32 al sonra disardan 256 MB lik falan sen bi MS alirsin zaten takmalik, daha ucuza buldugunda, 32 ile idare edersin bir kac ay, o akdar sorun olmuyor (bizim gibi 4 saat boyunca kesintisiz kulanip surekli resim cekeceksen 64 ustu gerekiyor tabii ki - Talent Showlarda falan)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 flash memory nın 64 lugu 50$ ama adam dan bız ıste orite aldık dedı onda baga ındırım yaparım gelcegınız zaman deı yane ıner bıraz daha ama senınıstedıgın flash mı onu anlamadım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar