kayseri2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 merhaba arkadaşlar dün akşam eve gittim ve oyuna girmek için ID pas yazdım yuklemeye başladı son yuklemede sanırım bu yazı çıkıyor premium dun son gunuydu bitti galiba ondan mı yapar bana bir yardım cı olursanız sevinirim teşekur ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 premiumla alakası yok ama kapat komutu yani hata rapıryu genelde sundriesten direk çıkınca veriyor yani sağ üstteki x tuşuna basmadan çıkarsan ama oda bazen senin kapat kumutunu bilemem :D[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:85k da kaldık level kasıyom Clan: Recruits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayseri2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yok kesinlikle hergun çıkarken save eder ole exıt tan çıkarım askıda kalmaları biliyorum da böyle bir şey ilk defa başıma geliyor eksik dosya var diyor şuan başka charla aynı bilgisayarda girdim BlackWinds arıyorum ama bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 arkadaşım ben sana save ile ilgili bişey söyledim mi ? sadece oyun esnasında sundriesten tamir ettirdikten sonra x e basak çık dedim blackwinds in senin sorununa yardımcı olacağını sanmıyorum boşuna adamı işinden alıkoyma[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:85k da kaldık level kasıyom Clan: Recruits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayseri2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ok sen sağol yinede[signature][hline]HERKEZE EYLENCELİ OYUNLAR DİLERİM .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ne dmek[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:85k da kaldık level kasıyom Clan: Recruits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 PRemium Service' in son günü olduğundan dolayı böyle bi hatayla karşılaştın. Ertesi gün düzelir, merak etme.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayseri2 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 haklısın teşekur ederim aynen dediğin gibiymiş songun ..[signature][hline]HERKEZE EYLENCELİ OYUNLAR DİLERİM .... Nick: DRT_XER0C00l Server: Ares Level: 62 %70 (Warrior) Np: 25k Clan: Sızım :) kasmaya devam hedef şuan lık 65 ....!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar