Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ares'de Edit Char Oluyor Mu???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NCS yaptınmı die sordum cvp wermedı eski adını sordum flem ama suan full shellli +8 shardlı roguelerın hepsı eskıden beri war kaybolan yok inş edit değildir ortaya cıkar ;)
Mesaj tarihi:
Yooo edit değil bu zannedersem okçuydu ve full chitin giyiyodu
az ok yemedim bu heriften.
Ama tabi ne zaman kastıda full shell giydi bilemicem[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares

Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 51 lvl ama manyak combo yapıo :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D
Mesaj tarihi:
Bidas SoulSlayer ile oynuyordu bir aralar cok eskılerden war onla beraber zombie kestıgımızı hatırlıorum :lol: cok iyi arkımdır ama 67 lvl nerde kastı bılmıyorum.
Mesaj tarihi:
said:
yalaninizi, 02 Aralık 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
said:
KiMBUPiSLiK, 02 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
Bidas i Taniyamadim Bende

Bidaz
_Alcazer_ nickli warriora name change atarak onu kullanmaya baslamışdır..

Benim Bildigim kadarıyla Shyrax waıroırunu bidasa sattı oda name change yaptı alcezar mı bılmyıorum ama ole duymustum.
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar adam reel para basıp item almıştır ordan burdan... Pazar yeri itemle dolu.... Çok da mühim bir konu değil yani... Lvl 60 dır 300-400 milyon para harcayıp (ytl bazında konuşuyorum) onları almıştır. Ne var yani?
Edit char meselesine gelince Ares'te edit char vardı herkesin bildiği :::Dog::: lvl 70 rogue... Sonra kayboldu ortadan noldu bilmiyorum...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
said:
JeLLyy_, 02 Aralık 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
Bu adamı tanıyan warmı kım oldugunu sordum isim degıstırmıstır die birşey solemedı Full shell +8 shard flem saglam olmus..

[spo1=BU kim ya][/spo]

o adam edit değil ben onun ezikliğini bilirim :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben
Nation : Karus / Karus
LeveL : 6x / 5x
Clan : ReactioN / ReactioN
Server : Ares / Ares
Class : Elemental Lord / Hunter
Np :41k / 1k :D
Mesaj tarihi:
said:
DeBuffAndHeal, 02 Aralık 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
said:
JeLLyy_, 02 Aralık 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
o 2 tane shardda +8 değil dimi benim kafam güzel gözler kesmıo :lol:
bana mı dedin ?

evt.
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 02 Aralık 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar adam reel para basıp item almıştır ordan burdan... Pazar yeri itemle dolu.... Çok da mühim bir konu değil yani... Lvl 60 dır 300-400 milyon para harcayıp (ytl bazında konuşuyorum) onları almıştır. Ne var yani?
Edit char meselesine gelince Ares'te edit char vardı herkesin bildiği :::Dog::: lvl 70 rogue... Sonra kayboldu ortadan noldu bilmiyorum...

Dog un ismi hala aynı o duuro areste ama dedıgın gıbı Real para ile almıs olabilir ne biliyim o anlık ole dusundum :D
Mesaj tarihi:
Her Server'da Edit Char Var Örneğin Cyhper'da DaggerSexy Adın El-Morad / RG-Asassian Var Ve Diğer Serverlarda Dolu Dolu Edit Char[signature][hline]Nick: DragonFaster
Class: Kasar Hood
Server : Diez
Clan: Yok
LvL: 6x
Np: Gösterişi Sevmem !
Mesaj tarihi:
said:
DeBuffAndHeal, 02 Aralık 2005 16:13 tarihinde demiş ki:
siz demişsiniz full shell ben demişim 2 parca yok +8 shardla ne alaka şimdi

Pazara cık bakalım kac kişi +8 shard satıo satan warsa sole ben alıcam dual olsun please.
  • Yeni Oluştur...