Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranel Calanor (elven priest)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önce level. Hele bi level atlasın da. Item bulunur bi şekilde. Kullanıcak satatlara sahip olamadıktan sonra item' ın ne önemi var?[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
said:
Murtaza, 30 Kasım 2005 09:28 tarihinde demiş ki:
Önce level. Hele bi level atlasın da. Item bulunur bi şekilde. Kullanıcak satatlara sahip olamadıktan sonra item' ın ne önemi var?
neyse benimde 65 e az kaldı ama daha master olamadım 65 olayım masterla beraber yatacam talosun altına[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Mesaj tarihi:
Sakın ha, yok öyle bişe. Sonra GM lerle papaz ediceksiniz beni.
:D

priest Chitin +6 / +7 set bulmak o kadar zor olmasa gerek.

Zaten CS +7, IN + IB + 2 roc bulucam demedim. :S[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
bak orda ne demişim +1 chitin set var basarız onlara :D:D:D:D:Dbu arada beni master yapana köle olacam fang of bakirra alcak param yok onu geçtim bossu bulduğumda açlardan fırsat kalmıyor başta sen ujio :D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Mesaj tarihi:
Zaten oyuna girdim, "hhe bu oyun Türkçe" filan oldum =] Neyse buluruz, bulamazsak da kendimiz takılırız bi süre.Kendi kendine eğlenio olayı işte =) Ares 3 var mı yine sorim?[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
Aksam beni de gezdirin :D Daha ögrenemedim tam karus tarafini. Hic valla boş boş konusuyorsunuz burdan :D poliiii , ujo , ve digerleri aksam beni gezdirin karusda , cikin cz den :D

Son 3 savastir warderlari kimin kestigine dikkat ettiniz mi :utaniem:
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 30 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
@pica czden cikmiyosun ki be adam :D:D:D

:D :D :D Dogru söyluyorsun valla .. Dun nasil gidiyor pk diye pm attin cevap veremedim basimda 230947284 tane human vardi :D

Göruldugu gibi baya ii gidiyo pk :) Dun gittik pelerin aldik , Karizmamiza karizma ekledik :D :D :D
Mesaj tarihi:
said:
PiCaLLo_TR, 30 Kasım 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
said:
NightHunter666, 30 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
@pica czden cikmiyosun ki be adam :D:D:D

:D :D :D Dogru söyluyorsun valla .. Dun nasil gidiyor pk diye pm attin cevap veremedim basimda 230947284 tane human vardi :D

Evet bu yuzden bol bol adini sag tarafta da goruyoruz :D
Mesaj tarihi:
Murtaza ve holigun yardim ettigine gore =) yabanci sayilmazsin bende elinden geldigince yardim ederim. Aranel Calanor.. Güzel isim ... benimde ilk nickim Rune La Fey idi drow mage ... simdi hangi nicki kullanmak zorundayiz :S[signature][hline]Somewhere along the days of my life
I found my faith in you

(Cry for me)
  • Yeni Oluştur...