Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından Türkiyeye SMS fiyatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Almanyaya gidiyorum bu haftasonu. Konuşma ücretleri az çok malum yurtdışından türkiyeye. Ama bir sms fiyatının ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı? (turkcell için soruyorum)[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bu bard tam cem uzan olcak yannız
Mesaj tarihi:
benim abim şu an yurt dışında (nerde bilmiyorum ama italyada olması lazım) sms attığımda yurt içi sms le aynı fiyata geliyor... ama tabii yurt dışından buraya belki daha pahalıdır[hline]ö?
Mesaj tarihi:
evet cevabın tamamlanmasına az kaldı... Eline sağlık karpuz...

Bi de ne kadara gönderildiğini kesin olarak bilen birileri çıksa mis gibi olacak...

Turkcell'in web sayfasını aradım ama herhangi bir bilgi bulamadım (tabii benim beceriksizliğim de olabilr)[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bu bard tam cem uzan olcak yannız
Mesaj tarihi:
yurtdışından türkiye'ye tam bilmiorumda
türkiyeden yurtdışına 3 kontör yada yurtiçi msj'ın 1.5 katıydı en son
ordan burayada farklı diildir tahminen[hline]Sic vic pacem, para bellum.
Mesaj tarihi:
valla ben 1 hafta önce almanyadaydım. Mesaj atılıyo ama ne kadar olduğu konusunda bi bilgim yok.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Mesaj tarihi:
turkcell (0535)'den yurtdi$ina mesaj 3 kontor, sevgilim yurtdi$inda oldugu icin biliyorum...[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir -
old quaxis, new exile developer
Mesaj tarihi:
1 sms 3 kontör telsimde[hline]Ne ağLayacaK KaDar GünaHKarım Ne GöKLere ÇıKaBiLecek KaDaR MasuM.
Ne GeÇMişte YaŞaDıKLarımdan HuZurSuzuM Ne ŞuaN YaPTıKLarıMDan Mutlu.

By: Aziz
  • Yeni Oluştur...