Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir altın bılezık alcam en ucuzu ne kadar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ucuza bı altın bılezık alcam ne kadar fıyatları bılıomusunuz acaba[signature][hline]kaybetcek birşeyi olmayan insandan korkacaksın..!!!
Mesaj tarihi:
Hediyelik düğüne falan alacaksan 40 milyonada bulursun altın bilezik. Ama gelinin eline takarken eğilir. 60-100 arası olanlar daha uygundur.
Not: Sallama fiyatlar değiller dayım kuyumcu yazları yanında yardım ederim ordan biliyom.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
bileziğin alırken pahalı satarken ucuza gittiğini duymuştum. alırken işçilik filan için de para ödüyomuşuz filan. altın değerinden satılmıomu bu? eğer söylediğim gbiyse niye düğünlerde bilzezik takılır? değerini koruyan bi altın takılsa ya cumhuriyet filan gibi[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
14 ayar, 18 ayar, 22 ayar diye geçen terimler kallitesini belirtir. gramaj da ayrı bi fiyat biçme birimidir altın için.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
bilezikte kalite o dediğin ayar olayı değildir.ayrıca bilezik dedinmi 22 ayar anlaşılır. ekonomi haberlerinde 22 ayar altın bilezik fiyatları veriliyo...
bilezikte kalite işlenme,dizayn vs. dir.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II
Mesaj tarihi:
ya su kadar alakasız insanı hiç bilmedıklerı bir konuda saatlerce düşündürceğine hergun binlercesının onunden gectiği bir kuyumcuya sorsana..[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
yahu o da kalitedir elbet ama benim dediğim de kalitedir arkadaşım. niye bilezik dedin mi 22 ayar anlaşılır? kuyumcular sormuyo mu kaç ayar istiosun diye? Ben 14 istioyosam adam cart diye 22 dayayamaz ki bana.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
-dedi vay Fikri bey hoşgeldiniz falan
-dedim nerden tanıyor nerden tanıyor ?
-meğer künyeyi görmüş...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
said:
Elbrech, 01 Aralık 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
bileziğin alırken pahalı satarken ucuza gittiğini duymuştum. alırken işçilik filan için de para ödüyomuşuz filan. altın değerinden satılmıomu bu? eğer söylediğim gbiyse niye düğünlerde bilzezik takılır? değerini koruyan bi altın takılsa ya cumhuriyet filan gibi

Bileziğine göre değişir tabi. Hepsi işçilikli değildir. Ama en temizi cumhuriyet takmak. Ama halkımızda adet olduğu için bilezik takılır.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 02 Aralık 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
altin bilezikle hava atan kadinlarla isim olmaz, sizin de olmasin. pls.

+22 ayar[signature][hline]I gladly obey.
  • Yeni Oluştur...