geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 alayı noob demedim zaten. o bahsettiğin kısımdan gelen küfürler, yorumlar, naralar ve duyduğum bir iki cümle beni biraz fazla olduğunu düşündürdü sayısının. neyse uzamasın daha fazla. sen madem ordasın şu turnuva hakkında detaylı bilgi edinsene ordaki adamlardan. bizi de bilgilendirmiş olursun güzelce.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bugun waxxide 23 - 0 ve 16 -1 yaptım bu ordaki adamların noob olduklarını gösterir bütün serverı aynı şekilde karalaman doğru olmaz mesela waxxidekiler kötü eurobttle daha iyi şeklinde bi laf pek hoş olmicaktır bence ayrıca bugün yine adekste oynarken dışardan 4 kişi geldi maç yapalım dediler başladık oynamaya daha bi kule bile kaybetmeden tamam ezdini< yeter diye oyundan çıktılar ben de şimdi buraya dışardan gelen herkes sarı büyü atıyo desem hoş olmaz sanırım:)[signature][hline]
Erawe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 möadasudhu abi cok güldüm yaw... sarı büyü nedir arkadaslar bi acıklarsanız sevinirim? :D
geffen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 adeks'te kimi elemanlar oynarken kullandığı tabir. chaos knight'ın büyüsüne söylediği şey. kimse gocunmasın adeksteki herkese noob demiyorum zaten. ama noob var bunu belirteyim.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Enchantres, 28 Kasım 2005 14:05 tarihinde demiş ki: Biz gelmek isteriz ztn gelirsekte iii oyunlar çıkar nede olsa istanbul 2.si takımız... :P bırınıcı takım kım pekı. sız nerde 2. oldunuz
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 warcraft bolumune biraz göz gezdir.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 turnuva bu pazardı sanırım :( ama emin deilim bak bugun ordaydım sormayı unuttum neyse yarın ögreniriz bu arada @ geffen lan partye gelio muydun ???[signature][hline]"Every creature will taste death"
raistcan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 turnuva geçen pazardı ancak patladı... olmayan turnuvada 2. olan arkadaşları tebrik...[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King!
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 / deathlord yes it iz a pensıl. yane geliyorum :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Öne çıkan mesajlar