codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 herkes oyunlardaka yarattığı veya oynadığı seneryaoları burada paylaşsın böylece oynarken daha iyi fikirlerimiz olur hazır olarak ise bunlar bulunabilir ben gelecek hikayemin başlangıçını yazıcam(çok fazla dm tecrübem yok ama olsun): Çoğu toplumdan uzak bi köyde yaşadın. Küçüklüğünde köyün güçlüleri sana eğitim veren (burada seçilen sınıfa göre) güçlü bi savaşçı, ,bilge bi cleric, ünlü bir rouge bi de oldukça akıllı bi büyücü vardı. savaşçı orklar tarafından kesildi, cleric diğer plane e gitti ve geri gelmedi, rouge diğer şehirde kralı soyarken yakalandı ve idam edildi. büyücü ise toprağa kavuşu. kimse mezar taşı koymadığı halde mezar taşı çıkmıştır, (3 yıl geçer, karakterler goblin ve orc keserek güçlenir) hafif bir sarsıntı olur ve büyücünün taşı portal olur ve şehrin etrafında görünmez bi güç kalkanı olur. portaldan biri gelir ve derki "vampirler, holy water" sonra vali kahramlara bir miktar holy water verilir(burada belki holy water yaratmak için mağra gibi bir yerden bitki getirme görevi olabilir). kahramlara portaldan geçme görevi verilir, geçerler ve portal kapanır. karanlık bi kaledler. vampirin kalesidir burası. vampir onu yönlendirir (dm kahramanların vampiri tanıma zarı atar) ve (duruma göre vampir öldürülür) dışarı çıkmak için uğraşırlar çünkü onları korkutan bi şey vardır. dışırı çıkınca farkederlerki denizin ortasındalar iki seçenek var- bir gemi - bi de denizin içindeki mağara, (kara gözüükmemektedir) devamını daha düşünmedim ama devam ederim paylaşımlarınınzı bekliyorum[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Benim yazdıgım bir senaryo var buyur burdan http://www.frpnet.net/turkcesenaryo.html Ring Of Experience yorum yaparsanız sevinirim yazdıgım diğer senaryoları ona gore dikkatli yaziyim[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 @codename_curse:Hikayen baslangıc ıcın hıc de fena degıl fakat bıraz daha hayalgucunu zorlarsan ortaya cok hos seyler cıkabılır.;) @Elandoriel:Senın hıkayen cok uzun bı ara vaktım olursa okuyacam.:)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar