Jesperian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Arkadaslar Ufuk Yıldırım'ın eskilerde, "Yaradana Yalvartma" diye bir sarkısı vardı, ya da bu parcanın adı baska birseydi. Bir arkadasım arıyor uzun zamandır bulamamıs, orjinal baska bir adı varsa bilen? Ya da sarkı mp3 olarak falan bilgisayarında bulunan var mı?[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . .
Sleepwalker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 jesperian o şarkının adı yaradana yalvartma olması lazım ufuk yıldırımın 1994 çıkış tarihli ilk solo albümü olan ''Çabuk Gel Annem'' ismini taşıyan çalışmasında yer vermiştir bu şarkıya.Arkadaşın bu albümü bulursa şarkıyı dinleme şansını bulabilir.Buyur buda şarkının sözleri: YARADANA YALVARTMA ARAMIZA DAĞLAR DÜŞMANLAR YALANCILAR GİRDİ BENİ SANA HERKES ANLATTI O BİR ŞEYTANDIR DEDİ İNANAMADIM BEN DUYDUĞUMDA BENİ TERK ETTİĞİNİ SENDE HİÇ VİCDAN YOK CANIM AŞKIMIZA GÖZLER YALAN SÖZLER KİTAPSIZLAR GİRDİ SENİ BANA HERKES OYUNLARLA KAHRETTİ GEÇTİ GÜVENEMEDİN SEN HİSLERİMLE SENİ ALDATTIM SANDIN SENDE HİÇ VİCDAN YOK CANIM YARADANA YALVARTMA YÜREĞİME YAŞ BASMA YARALIYIM ANLA BENİ SORMA DÜZELİRİM İNŞALLAH YARADANA YALVARTMA YÜREĞİME YAŞ BASMA KENDİMİ SALDIM BENİ SORMA DÜZELİRİM İNŞALLAH
Öne çıkan mesajlar