Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

carim hacklendi herkes okusun


JeusKane

Öne çıkan mesajlar

gecen gun biri geldi sifreyi gm ler degistiriyo [email protected] u ekle msne konus dedi ekledim sifremide verdim 10 dk sonra bi baktim adam ne war ne yok almis. o degil adam simdi sifremi biliyo siteye girip mail adresini yazarsa car onun olucak 1 haftadir gm lere ulasamiyorum.sozde preminium uyeyim.bidaha ... alirim preminium.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pardon ya sazanlik senin gm'ler napsin ?? bu forma yeni gelmissin belli.. balonun patlamamis bile .. biraz bilgi sahibi olsan biraz forum okusan bunlar basina gelmezdi.. hem bide yaa o mail adresiylemi sana yardim edecekler gm'ler off off .. egitim sart kesinlikle herseyin basinda en onemli nokta bu bence...[signature][hline]I miss You
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam nasil almis o adresi guvendik verdik salaklik bizde onu kabul ediyorum ama oyunda okadar gm var cevap veren yok su an siteye giremiyorum eger adam bnim sifreyi girip siteye bnden once girerse car onun olucak var mi boyle bisey.ko nun dandik isleri bnim durumumda bi cok kisi var.bide preminium uyeyim bir haftadir bagiriyorum kimseden tik yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

msn e kendi hesabınız olmayan email ile kayıt yapabiliyorsunuz ama adınızın yanında (eposta adresiniz doğrulanmadı) yazıyor.
malesef internette kimseye güvenmemeyi ve uyanık olmayı öğrenmemiz gerekiyor.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.

[Bu mesaj Gaming tarafından 02 Aralık 2005 08:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...