Aeran Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arkadaşlar bugün itibariyle AERAN adlı charımı bırakmış olup başka bir arkadaşa satmış bulunmaktayım. İşlerim ve değişen hayat düzenimin knight a izin vermemesi yüzünden zaten son 2 aydır oynayamıyordum. Ve bugün itibariyle knight ile tamamen bağımı koparmış bulunmaktayım. Burdan; Dostlarim Picallo_tr, Borin100, sertak, Black_Sun, Angelica, Imhotep, gel_pc_pc, sapikbuyucu, büyük ticaret adamı ve dostum OverDie;) , enoX (hala buralardaysa) , zor zamanlarımda yardımlarını gördügüm dostlar ve tabiki kuduz ( unutmadım seni KUDUZum. bilerek en sona sakladım seni ;) ) ve adlarını sayamadığım diğer tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekürlerimi iletiyorum. Geride kalanlara tüm knightçılara bolşans ve iyi eğlenceler.. Ben giderim adım kalır Dostlar beni hatırlasın Düğün olur bayram gelir Dostlar beni hatırlasın Can kafeste durmaz uçar Dünya bir han konan göçer Ay dolanır yıllar geçer Dostlar beni hatırlasın Can bedenden ayrılacak Tütmez baca yanmaz ocak Selam olsun kucak kucak Dostlar beni hatırlasın Ne gelsemdi ne giderdim Günden güne arttı derdim Garip kalır yerim yurdum Dostlar beni hatırlasın Acar solar türlü çiçek Kimler gülmüş kim gülecek Murad yalan ölüm gerçek Dostlar beni hatırlasın Gün ikindi akşam olur Gör ki başa neler gelir AYRAN gider adı kalır ;) Dostlar beni hatırlasın ( birazdaha uzatırsam ağlayacam yaf ) Hade bash bash :)[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Kankam dostum eyw. seni oyunda görmek isterdim hele nation transferinden sonra yanımızda oynamanı isterdim ama bu bi gerçekki sanırım en iyisini sen yaptın bundan sonraki hayatında başarılar muhabetimizi kesmiyoruz zaten yakın zamanda bende bitircem hayatında başarılar..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: NYavuz, 01 Aralık 2005 21:54 tarihinde demiş ki: [spo1=deneme] oldumu acaba[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Aeran Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 sadece benmi göremiom resimleri? :)[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares
Aeran Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: CursetH, 01 Aralık 2005 20:00 tarihinde demiş ki: Kankam dostum eyw. seni oyunda görmek isterdim hele nation transferinden sonra yanımızda oynamanı isterdim ama bu bi gerçekki sanırım en iyisini sen yaptın bundan sonraki hayatında başarılar muhabetimizi kesmiyoruz zaten yakın zamanda bende bitircem hayatında başarılar.. Evet ya aynı safta çarpışmak güzel olurdu ama buraya kadarmış be dostum. Hem buralardayim ben. beraber "hotmail messenger! " oynayarak görüsürüz yine;)[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares
asiiiii Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bye[signature][hline]beramus jn_mafia lvl 61 alayına gider :D
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ayranım kardesim sini tanımaktan ve arkadastan ote dost olmaktan buyuk onurduydum benide unutmadın icin cok sagol senle gecen guzel anilarii kastımız expileri czdeki guzel gunler asla unutulmaz hele hele team speak skyp tan konusmalar hic unutulmazz herşey gonlunce olsun kanka ko bitti ama msn ve forum var allah yolunu acık etsin hayattada kede oldun kadar basarılı ol allaha emanet[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 1 yildiz daha kaydi..hadi dilek tutalim arkadaslar :)[signature][hline]I miss You [Bu mesaj Cagr1 tarafından 02 Aralık 2005 06:06 tarihinde değiştirilmiştir]
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Aeran msni de mi birakiyorsun ? :)
1TurK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Waybe Böyle Ayrılık Olmaz Human Bile Olsa Kalbi Var :D
Öne çıkan mesajlar