Usko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Birkaç arkadaşımdan duyduğuma göre oyunda sıkı yönetim başlamış. OYunculara rahatsızlık verenlerden tutunda diğer olaylara kadar. Mesela flood gibi basit şeylerede cezalar veriliyormuş ne kadar doğru bilemem ama söyleyen kişinin bi kaç sefer gm lerle sohbetine az cok tanık olmustum. Varmı böyle birşeyler duyan ?[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue full item 500 YTL. Detaylar icin tıklayın!!
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben duymadim ama sunu soyleyebilirim oyunu iyi hale getirmek icin calisiyorlar ve ellerinden geleni yapiyorlar islem biraz gecde olsa yapiliyor ama oyunu temizliyecekler cok fazla zaman isdemiyor bence..Charini satanlar pisman olmasinlarda:)[signature][hline]I miss You
hippo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sıkı yönetim var tabi tabi 50 kişi banlandı bi gecede amöa hala oyunda çatır çatır koxp açıyolar..[signature][hline] Shadow Knight 62 1xx.xxx NP [Bu mesaj hippo tarafından sık sık değiştirilmektedir.]
Öne çıkan mesajlar