Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 [spo1=Premium Sorunu][/spo] Premium almak istiyorum ve karşıma sürekli bu sorun çıkıyor. Anlamadım nedir bu?[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Up Up Up[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ödeme bilgilerinizin doğru olduğunu kontrol ediniz die bi hata
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Sürekli aldığım kartımla alıyorum ama ilk defa oluyor bu.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx
Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hmm.kredi kartın da sorun olabilirmi acaba?.Ne biliim yada bi yanlış eksik bilgi falan.Başka aynı hatayı alan varmı acaba?[signature][hline]Server:ares Job:Shadow Knight lvl:6x( bu x de moda oldu halbuki 61 im daha.ama böle daha havalı duruyo :D)
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 [spo1=Hemen Arkasından][/spo] İlk Çıkan Uyarıya "OK" dedikten sonra da bu uyarı çıkıyor[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx
mrproblem Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Gecen gun AmEx disinda kredi kartlariyla PowerUp storedan Premium alinamadigi ve diger kartlarla alinmasi icin paypal kullanilmasi gerektigi soyleniordu. Eger direkt kredi kartinla Storedan almaya calistiysan ve kartin da AmEx diilse bu hatanin kaynagi olabilir[signature][hline]
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 O uyarıyı görmedim. Ondan olabilir. Bir arama yapayım paypal hakkında bakalın nasıl üye olunuyormuş.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bunların hiçbiriyle alakalı değil kartla da alakalı bir sorun değil şimdi bankayla konuştum. Bilen varsa yardım etsin lütfen[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx
256 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Fraud olayları çok olduğu için K2 kredi kartıyla yapılan ödemelere sınır koydu.Kredi kartınız varsa PAYPAL a üye oluyorsunuz.Üye olduktan sonra sizin extrenize bir kod yolluyorlar o kodu kullanarak paypal üyeliğinizi Verified ediyorsunz.Daha sonra oyun içerisinden "P" tıklayarak istediğiniz premium tipini seçip Buy diyorsunuz.Paypal ile ödeme geçiyorsunuz.kullanıcı adı ve şifrenizi girip.ödemeyi kabul ediyorum dedikten sonra ödemeniz gerçekleşiyor.[signature][hline]
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Benim sanal card'ım var onunla alıyordum. Paypalda bu kardı onaylamıyor.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx
w00t Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 KK 5,95 i degil 8,95 i alıyor bu arada bi uyarıda bulunmus olayım use "PAYPAL" ;)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben 2 gün önce paypal'dan aldım. Direk kredi kartıyla 2 aydır uğraşıyorum. mrproblemin dediği gibi AmEx sorunu olmalı...[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Saol woot PAYPAL'la hallettim.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx
mxzr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 premıum aldım ama ıtemlerı trade yada merchanta koyamıorum neden??
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bekliceksin 48 saat(24 de olabilir emin değilim) dolmadan satamazsın. wait plz...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Öne çıkan mesajlar