MAKAK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Şu anda US serverı illidan'da oynuyorum; ancak amerika'nın zamanı çok ters geldiği için artık raidlere katılamaz oldum... Populationı yüksek bir EU pvp serverında, epic itemleri olan (prophecy gibi), epic mount u olan, horde, male ve PRIEST bir character arıyorum... Parada anlaşabileceğimizi sanıyorum... Ilgilenen varsa [email protected] a mail atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yannıs yere acmısın topiği ama .. istersen ben warlock umu satiyim =) account da 48 priest da var :p[signature][hline]Eu-Magtheridon Ud warlock http://wow.allakhazam.com/profile.html?603521 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MAKAK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hrmmm teşekürler ilgin için ancak US serverında da priest oynadığım için artık priest vazgeçilmezim oldu. E-bay de aradığım character i geçen hafta buldum ancak auction bitimine yetişemedim o yüzden characteri alamadım... Başka character alabilceğim herhangi bir yer yada biri warsa dediğim gibi mail atabilirsiniz. Teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar