TaZy_tikyy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 monsterkill neden 3 gün ban yedi merak ediyorum ama o yokken cz daha güzel f9devil de var hayli güzelleşti :D[signature][hline]
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 glitch[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
TaZy_tikyy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 glitch ne ilkdefa duuyuyorum senden :D
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 glitching = bir warriorun magenin ya da priestin rogue'nun light feetli hali gibi kosmasidir eger rogue glitching yaparsa light feet'ten daha hizli gider...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba cypherda pklik eli ayagi düzgün human warrior araniyor (görelim bakalim ne ishmis bu heaven)
TaZy_tikyy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 iide bu adam şaşırmışmı böle bi hile kullanıyo ibldiğim kadarıyla yasak iyi oynayan adamların çoğu bi yerde hile kullanıyo bence[signature][hline]ıd tazy_tikyy lvl 62 char paladin server ares np ne siz sorun ne ben sölim 25k dı battel oldum 4 k ya düştü tekrar int oldum :D
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 /pm monsterkill and ask :)[signature][hline]Ares / ::Ujio::
efendi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Kendini asas sanıyo nihihi :D (gm amca charının warrior olduğunu hatırlattı)[signature][hline]HuRaFe BuNLaR HuRaFe
Öne çıkan mesajlar